Hoe ik in maart 1540,68 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant

Hoe ik in maart 1540,68 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant

Sinds augustus 2016 is mijn blog mijn bedrijfje en ik verdien geld met mijn blog en mijn bedrijf. Vorige maand schreef ik mijn allereerste maandelijkse inkomsten artikel. En wat een super toffe reacties kreeg ik hierop via mijn blog, mail en social media. Iedereen bedankt! Elke maand zal ik een update plaatsen van hoeveel geld ik verdien met bloggen en bedrijf als Virtual Assistant en hoe ik geld verdien. In maart 2018 heb ik 1540,68 Euro verdiend met mijn blog en bedrijf en ik wil dan ook aan jullie laten zien hoe ik dit heb verdiend.

Ik verdiende afgelopen maand 1540,68 Euro mijn blog en werk als Virtual Assistant. Ja, je kunt inderdaad veel geld verdienen met bloggen, met waar je echt goed in bent en waar jouw passie ligt.

In dit artikel geef ik tips over geld verdienen met bloggen, geld verdienen met Virtual Assistant, waar ik momenteel mee bezig ben en meer. Naast mijn parttime baan als software ontwikkelaar, werk ik vooral thuis aan mijn blog en bedrijf. Ik kan mijn eigen tijd indelen en breng hierdoor meer tijd met mijn gezin door.

Mocht dit de eerste keer zijn dat je mijn maandelijkse rapport leest, dan vertel ik hieronder waarom ik dit deel met jullie. Heb je vaker mijn maandelijkse rapporten gelezen, dan kan je dit gedeelte overslaan.

Hoe ik ooit begon met bloggen

In 2012 begon ik met bloggen om mijn foto’s van verlaten panden te laten zien en over onze fotografie trips te vertellen. Maar al heel snel schreef ik over allerlei andere onderwerpen, zoals beauty, fashion, lifestyle, gadgets en meer. En toen kreeg ik ook verschillende samenwerkingen met bedrijven, super tof! Hier ligt dus echt mijn passie.

In 2016 ging het zo hard, dat ik van mijn blog een bedrijfje heb gemaakt. Sinds 1 augustus 2016 is dus mijn blog mijn bedrijf en werk ik naast mijn blog ook als Virtual Assistant voor andere bedrijven. Een Virtual Assistant of Virtuele Assistent (VA) is een persoonlijke assistent die vanuit haar eigen thuiskantoor werkt voor de opdrachtgever. Hiermee ondersteunt een Virtual Assistant de opdrachtgever en neemt werk uit handen, zodat de opdrachtgever het echte werk kan doen waar degene goed in is. Via telefoon en/of e-mail wordt er contact onderhouden. Ik schrijf bijvoorbeeld content voor websites en social media, nieuwsbrieven en meer. Je kunt mij als persoonlijke Virtual Assistant al inhuren voor een paar uur per week. Maar een Virtual Assistant kan echt van alles doen waar degene goed in is. Dus ben jij goed in bijvoorbeeld facturen maken of e-mails bijhouden, dan zou je als Virtual Assistant kunnen werken voor verschillende bedrijven.

Waarom deel ik mijn maandelijkse inkomsten?

Ik verdien geld met bloggen en met het werk als Virtual Assistant. Omdat veel mensen zich afvragen of je echt geld kunt verdienen met bloggen, heb ik besloten om dit artikel te schrijven. Maandelijks zal ik een update te plaatsen van mijn inkomsten. Sommigen zullen misschien wel zich afvragen waarom ik dit doe en of het wel slim is, maar ik wil open en eerlijk zijn over wat ik doe. Ik deel mijn maandelijkse inkomsten om de volgende redenen:

  • Toen ik begon met bloggen, was het totaal niet de bedoeling om hiermee geld te verdienen. Ik wilde gewoon schrijven over mijn fotografie trips en ik wilde graag foto’s aan anderen laten zien. Maar ook schrijven over dingen die mij interesseren en ervaringen delen met anderen. Toen ik al snel samenwerkingen kreeg, wist ik in het begin totaal niet hoe ik hiermee om moest gaan en verdiende ik in het begin veel te weinig voor het werk wat ik deed en voor het bereik dat ik had. Toen ben ik meer onderzoek gaan doen en meer tijd in mijn blog gaan steken, omdat dit mijn grote passie is. En dan is geld verdienen met wat je het leukst vindt om te doen, natuurlijk helemaal geweldig. Mijn ervaringen wil ik dan ook graag delen met anderen.
  • Ik wil dus mensen laten zien dat je geld kunt verdienen met bloggen en dat je ook geld kunt verdienen met waar je goed in bent en waar jouw passie ligt.
  • Ook kan ik elke maand terug kijken hoe het is gegaan en kan ik zien of er groei is of niet. Zo kan ik ook zien waar ik nog aan moet werken en leren van de dingen die ik maandelijks ben tegengekomen.

Meer vrije tijd en genieten van het leven

In december 2016 is onze zoon Thomas geboren en ik wilde niet meer fulltime gaan werken. Ik werkte 40 uur in Rotterdam en besloot een andere baan te nemen voor minder dagen en dichterbij huis. Nu heb ik een parttime baan voor 3 dagen als software ontwikkelaar en daarnaast werk ik aan mijn blog en als Virtual Assistant. Ik heb meer vrije tijd, ik kan mijn eigen tijd indelen en kan ik dus meer tijd besteden met mijn gezin. En dat vind ik echt enorm belangrijk.

Het leven is echt enorm leuk, ik kijk uit naar elke dag en dat is een heerlijk gevoel. Ik wil ook dat anderen dit gevoel ook ervaren en zij ook de dingen doen die zij het leukst vinden om te doen. In dit artikel wil ik graag laten zien dat je jouw leven kunt veranderen en geld kunt verdienen op een manier waardoor je ook echt kunt genieten van jouw leven en van de dingen die je wilt doen.

Alle maandelijkse inkomsten rapporten

Hoe ik in februari 1820,30 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant

Waar heb ik afgelopen maand aan gewerkt?

In maart heb ik 1540,68 Euro verdiend met bloggen en het werk als Virtual Assistant, dit is vóór de kosten. Ik wil aangeven dat ik ooit ook begon met 0 Euro per maand. Ik doe wat ik ontzettend leuk vind om te doen en ik wil dan ook laten zien dat ook jij dit kan! Door hard te werken, kan je echt jouw dromen en doelen bereiken!

De afgelopen tijd heb ik aan verschillende dingen gewerkt.

  • Meer gefocust op mijn e-maillijst voor nieuwsbrieven en vaker nieuwsbrieven versturen
  • Meer gefocust op Pinterest om hier meer verkeer uit te halen
  • Artikelen op SEO verbeterd
  • Meer samenwerkingen ontvangen
  • Aangemeld bij een mediabureau

Mijn blog gaat enorm goed. Bloggen vind ik echt enorm leuk en ik vind het geweldig om andere mensen te helpen. Door doelen op te stellen en hier keihard aan te werken, heb ik mijn blog zo hard kunnen laten groeien. Ik hou echt van mijn werk en doe dit elke dag met veel plezier!

Wil jij ook een blog starten?

Mocht jij nou ook geïnteresseerd zijn in bloggen? Ik heb een tutorial gemaakt hoe je zelf eenvoudig een blog kunt starten voor weinig geld. Je kunt namelijk een blog starten voor maar 2,58 Euro per maand (voor het eerste jaar, daarna 5,75 Euro per maand). Je krijgt dan een eigen hosting en domeinnaam, maar liefst 20 GB schijfruimte en een gratis SSL-certificaat (wat ik dus nu ook heb). Daarnaast heb je ongelimiteerd dataverkeer, e-mail, een optimale snelheid en websitestatistieken. Super toch? Wil je meer weten? Lees dan mijn mijn tutorial Hoe start je een WordPress blog via MijnDomein?.

Inkomsten van maart 2018 – 1540,68

Hoe ik in maart 1540,68 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant - Statistieken

In maart 2018 heb ik in totaal 1540,68 verdiend met mijn blog en bedrijf. Dit is voor alle kosten, zoals BTW, inkomstenbelasting etc. Hieronder heb ik weergegeven waar ik mijn inkomsten uit gehaald heb.

Advertenties laten tonen: 13,54 Euro
Deze advertenties bestaat vooral uit Google Adsense advertenties.
Affiliatie programma’s: 21,40 Euro
Populaire affiliatie producten en diensten:

Samenwerkingen voor mijn blog en werken als Virtual Assistant: 1505,74 Euro
Samenwerkingen met bedrijven om artikelen te schrijven of links te plaatsen op mijn blog. En als Virtual Assistant schrijf ik content voor op websites en social media en daarnaast ook nieuwsbrieven etc. Alle samenwerkingen komen via mijn blog binnen. De klant kan of een artikel laten schrijven op mijn blog of dat ik voor hen content schrijf. Dus alle inkomsten komen via mijn blog binnen.

Totaal: 1540,68 Euro

Hou er ook rekening mee dat ik over dit bedrag ook nog BTW en inkomstenbelasting zal moeten betalen. Elke maand zal ik dus een update plaatsen van mijn inkomsten van de afgelopen maand. Zo ga ik bijhouden hoeveel ik ben gegroeid of heb ik misschien wel wat minder verdiend in een maand.

Ik heb deze maand iets minder verdiend dan vorige maand. In maart ben ik gestart bij een nieuw bedrijf als programmeur, hierdoor had ik minder tijd voor mijn blog en werk als Virtual Assistant dan in februari. In februari had ik namelijk een aantal weken vrij, dus kon ik me daar op focussen.

Ik vind het erg leuk om dit bij te houden en te delen met jullie. Want zoals ik al zei, het is zeker mogelijk om geld te verdienen met bloggen en met het werk wat je echt leuk vindt om te doen.

Blog statistieken

Hoe ik in maart 1540,68 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant - Inkomsten maart

Hoe ik in maart 1540,68 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant - Google Analytics

Ook wil ik graag mijn blog statistieken delen met jullie. In maart had ik in totaal 18.184 unieke bezoekers en 28.571 paginaweergaven. Dit is iets minder dan in februari en dit heeft ook weer mee te maken dat ik minder artikelen had geschreven doordat ik een nieuwe baan heb.

Hoe ik in maart 1540,68 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant - Nieuwsbrief abonnees

Mijn doel van afgelopen kwartaal was om 1500 nieuwsbrief abonnees te halen en dat heb ik gehaald! Inmiddels zit ik al over de 1600 nieuwsbrief abonnees, wow!

Ondanks een kleine daling in de statistieken en de inkomsten, ben ik wel enorm blij met mijn blog inkomsten en statistieken. Natuurlijk valt er nog veel meer hier uit te halen en deze maand ga ik dan ook echt keihard ermee aan de slag. Hieronder vertel ik dan ook waar ik me de komende tijd mee bezig ga houden.

Projecten waar ik nu mee bezig ben

Uitgebreide artikelen schrijven

Elke week wil ik minstens twee uitgebreide artikelen schrijven. Artikelen met veel informatie en artikelen die ook andere mensen helpen. Ik vind het enorm leuk om te schrijven over onderwerpen die mij interesseren en dat ik ook andere helpen hiermee kan helpen. De artikelen krijgen een goede SEO en goede leesbaarheid.

Deze week zijn er ook al twee uitgebreide artikelen online:
Hoe ik op zondag mijn week review + GRATIS week review template
Doelen april en terugblik doelen maart + GRATIS werkboek

Daarnaast heb ik nog een artikel geschreven met informatie over de Miracle Morning. Hier ga ik de komende tijd mee aan de slag en zal ik ook nog een artikel schrijven met mijn ervaring. Dit zal dan ook weer een uitgebreid artikel worden.
Miracle Morning – 6 gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur ‘s ochtends

Pinterest

Daarnaast ga ik ook vooral op Pinterest focussen, hier haal ik echt veel verkeer vandaan. Elke week hoef ik maar een half uurtje te zitten om pins in te plannen en de rest van de week wordt voor mij automatisch gepind. Zo lijkt het net alsof ik elke dag op Pinterest zit, terwijl dat niet zo is. Het is echt belangrijk om jezelf te verdiepen in Pinterest als je veel verkeer naar je blog wilt halen. Ik heb eens een tutorial geschreven hoe je goede Pinterest plaatjes kunt maken.

Meer nieuwsbrieven versturen

Naast uitgebreide artikelen, wil ik ook weer meer nieuwsbrieven versturen met tips en handige informatie. Het hebben van een nieuwsbrief systeem is enorm belangrijk als je meer verkeer naar je blog wilt halen. Mensen die zich vanaf jouw website bij jouw nieuwsbrief systeem of e-maillijst hebben ingeschreven, zijn enorm geïnteresseerd in wat jij te bieden hebt. Jij geeft hun waardevolle informatie waar zij meer over willen weten en dus op de hoogte gehouden willen blijven. Lees mijn tutorial over hoe je een nieuwsbrief systeem kunt opzetten.

Ebook “Gestructureerd leven”

Momenteel werk ik nog aan mijn ebook over gestructureerd leven. Deze zal ik gaan lanceren eind april / begin mei, super spannend natuurlijk! Schrijf jezelf in als je op de hoogte gehouden wilt worden over mijn ebook.

Affiliatie Marketing cursus

Daarnaast ben ik ook bezig met een cursus affiliatie marketing en ik merk al behoorlijk verschil en heb al aardig wat geld verdiend hiermee. Ik moet nog wel veel dingen uitwerken, maar ik ben nu al blij met het resultaat.

Aanbevelingen pagina

In maart heb ik ook een aanbevelingen pagina gemaakt met allerlei producten en diensten die ik echt aanraad. Voor mijn blog en bedrijf gebruik ik ontzettend veel producten en diensten of heb ik bijvoorbeeld boeken gelezen. Op de aanbevelingen pagina plaats ik dan ook alleen producten en diensten waar ik zelf enorm enthousiast over ben. Deze pagina is nog niet af en zal deze maand ook nog uitgebreider gaan worden.

Blogwise

Deze maand wil ik ook weer meer gaan bloggen voor de blog community Blogwise van Mariska en mij. Vorige maand zijn er ook weer twee nieuwe artikelen online gekomen en we willen er nog meer gaan schrijven.

Hoeveel kost het nu om een blog te starten?

Nu vraag je je misschien wel af hoeveel het nu kost om een blog te starten en hoe snel je geld kunt verdienen met bloggen.

Zoals ik al aangaf heb je ten eerste een webhosting en domein nodig om een blog te kunnen starten. De kosten hiervoor zijn echt niet veel, namelijk 2,58 Euro per maand (voor het eerste jaar, daarna 5,75 Euro per maand). Een WordPress is sowieso gratis en kan je heel gemakkelijk installeren en gebruiken. Lees mijn tutorial hoe start je een WordPress blog via MijnDomein.

Nu heb je naast een webhosting en domeinnaam eigenlijk niet veel nodig om een blog te kunnen starten. Als je een telefoon hebt, dan zou je hier al hele mooie foto’s kunnen maken. Je kan natuurlijk ook stockfoto’s gebruiken via verschillende gratis stockfoto’s websites.

Je kan natuurlijk ook meer kosten krijgen als je meer gebruikt voor jouw blog. De belangrijkste kosten die ik zelf heb, heb ik hieronder neergezet:

– Mijn Macbook in roségoud waar ik elke dag op blog en op werk als Virtual Assistant.
– Webhosting en domeinnaam via MijnDomein.
– Cursussen die ik volg om beter te kunnen bloggen en om affiliatie marketing onder de knie te kunnen krijgen
– Transactie kosten bij mijn bank
– Paskosten en rekening kosten bij mijn bank
– Winacties die ik organiseer, je kan momenteel een wit/rosé gouden bluetooth koptelefoon winnen. Sommige producten die je kan winnen, koop ik zelf en zal ik ook zelf moeten bestellen en op de post doen.
– Administratie kosten
– Producten kopen die ik graag wil reviewen
– Andere kleine kosten

Geld verdienen met bloggen is dus echt mogelijk!

Ik verdien dus wel veel meer dan ik kwijt ben aan kosten. Ik vind het enorm leuk om te bloggen en samenwerkingen aan te gaan met bedrijven. Op mijn blog schrijf ik over onderwerpen die ik interessant vind en deel mijn passie graag met andere mensen. Maar ook vind ik het enorm leuk om als Virtual Assistant content te maken voor andere bedrijven. Omdat ik het erg leuk vind om content te schrijven en bezig te zijn met social media en met e-mail marketing, kunnen bedrijven mij inhuren om dit voor hen te regelen. Door mijn blog kan ik parttime werken als software ontwikkelaar en kan ik mijn eigen tijd indelen om te werken aan mijn blog en te werken als Virtual Assistant. Ik kan hierdoor meer tijd besteden met mijn gezin en kunnen we vele leuke dingen doen.

Het is dus echt mogelijk om geld te verdienen met een blog en met het werk wat je echt leuk vindt om te doen. Heb je bepaalde hobby’s of praat je graag over een bepaald onderwerp, schrijf hier dan over op een blog. Deel jouw passie met andere mensen via een blog. Andere mensen die hier ook geïnteresseerd in zijn, lezen dan graag jouw blogs. Je kan dus ook geld verdienen met het werk als Virtual Assistant. Ben je ergens goed in? Bijvoorbeeld het onderhouden van e-mail, telefoneren en meer? Er zijn zoveel mogelijkheden die je kunt bedenken die je als Virtual Assistant kunt uitvoeren en andere bedrijven hiermee kunt helpen. Je kan hier echt goed geld mee verdienen.

Wil je nu ook een eigen blog starten en schrijven over de onderwerpen die jou interesseren en hier ook eventueel geld mee verdienen? Lees dan mijn tutorial Hoe start je een WordPress blog via MijnDomein?.

Hoe was maart voor jou? Ben je ook geïnteresseerd in het verdienen van geld met bloggen of als Virtual Assistant?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Hoe ik in maart 1540,68 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant

Hoe heb ik in één maand meer dan 1500 Euro verdiend met mijn blog

Geld verdienen met bloggen? Lees hier hoe ik meer dan 1500 Euro verdiende in één maand!

Verdien ook geld met bloggen! Lees hier hoe ik geld verdien met mijn blog

Geld verdienen met jouw blog? Het kan echt, lees hier hoe!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: