Doelen april en terugblik doelen maart + GRATIS werkboek

Doelen april en terugblik doelen maart + GRATIS werkboek

Het is alweer april en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen maart

Meer fotograferen
We zijn afgelopen maand met onze fotografievrienden naar Landschaftspark geweest en naar Tiger and Turtle. Dit was echt super leuk, maar ook wel zwaar voor mij. Ik heb namelijk mogelijk een hernia en sowieso een slijmbeursontsteking, autsj! Ik wilde meer gaan fotograferen, maar het lukte helaas niet afgelopen maand. Maar ik ben wel blij dat ik die dag mee kon met de rest. Deze maand zal ik de foto’s van Landschaftspark en van Tiger and Turtle laten zien. Gelukkig gaat het wel wat beter met mij en mijn doel voor komende maand is ook dat ik toch weer ga fotograferen. Meer hierover lees je bij mijn doelen voor april.

Fotografie voor bloggers
De fotografie cursus voor bloggers is bijna ten einde. Er komen nog een aantal nieuwe opdrachten voor de cursisten en ik vind het echt super tof om te zien dat ze er actief mee bezig zijn. Dit zal de laatste maand zijn voor deze tweede editie van de fotografie cursus voor bloggers.

Ebook afmaken
Volgende maand is de lancering van mijn ebook. Ik heb verbeteringen doorgevoerd en foto’s gemaakt. De foto’s moet ik nog toevoegen en alles nog een keer doornemen. Dan laat ik hem ook door meerdere mensen lezen. Het kan zijn dat er dan nog wat wijzigingen doorgevoerd moeten worden. Maar ik ben zeer blij dat ik al zo snel ben met mijn ebook.

Filmpje over mijn Bullet Journal afmaken
Helaas is het nog niet gelukt om FinalCutPro werkend te krijgen. Dit is een doel dat ik voorlopig even voorbij laat gaan. Ik wil mij graag focussen op mijn ebook, dat vind ik even wat belangrijker.

Doelen april

Meer fotograferen
Ondanks de pijn in mijn rug, ga ik deze maand toch weer fotograferen. Het gaat gelukkig wat beter dan vorige maand. Er staat op de planning om dit jaar weer naar het Hallerbos te gaan. Hier zijn we al een aantal keer geweest en het is daar echt geweldig. We moeten nog wel even wachten totdat de wilde hyacinten ook in de bloei staan. Maar ik denk dat het halverwege april of eind april zal zijn.

Uitgebreide artikelen met eventuele freebies
Ik merk dat uitgebreide artikelen op mijn blog enorm goed gelezen worden. Deze artikelen bevatten veel informatie en ik ga deze maand dan ook meerdere uitgebreide artikelen schrijven. Bijvoorbeeld weer over mijn maandelijkse inkomsten met meer informatie over het werk als Virtual Assistant, hoe ik mijn week review en meer artikelen. Daarnaast wil ik deze artikelen ook uitbreiden met freebies die jullie dan ook kunnen gebruiken.

ebook
Volgende maand ga ik mijn ebook over gestructureerd leven lanceren. Zoals ik al eerder vermelde, ga ik deze zo snel mogelijk helemaal afmaken, laten lezen door derden en nog aanpassingen doorvoeren indien nodig. Dan zal ik ook een pagina moeten maken waar je mijn ebook kunt kopen etc. Dus nog wel veel te doen!

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin mei zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: