Mijn leven in foto’s #81 – Mijn man heeft castfoto’s geschoten voor de nieuwe serie Next

Mijn leven in foto’s #81 -Next

Wat een ontzettend lekker weer vandaag. We hebben vandaag heerlijk gewandeld in de zon. De afgelopen weken heb ik weer leuke dingen beleefd. Mijn man heeft ook nog castfoto’s geschoten voor de nieuwe serie Next, hoe tof!! Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #81 - Calligraphy set

Een tijdje geleden zag ik dit prachtig calligraphy setje in de winkel liggen. Vorige week kwam ik weer in dezelfde winkel en moest ik hem van mezelf meenemen haha. Ik vind het zo mooi en luxe eruit zien. Binnenkort laat ik hier meer van zien op mijn blog en natuurlijk mijn creaties.

Mijn leven in foto’s #81 - De Sims Freeplay

Van De Sims Freeplay kwamen weer nieuwe evenementen online. Mocht je ook De Sims echt leuk vinden om te spelen, dan raad ik De Sims Freeplay ook echt aan. Echt een geweldig spel!

Mijn leven in foto’s #81 - Stemmen

Vorige week was het tijd om te gaan stemmen. In Leerdam konden we alleen stemmen op het referendum. De gemeenteraadsverkiezingen zijn bij ons pas in November, aangezien er hier een aantal gemeenten gaan fuseren. Maar awww kijk die zwaan, hoe cute!

Mijn leven in foto’s #81 - Pakketjestijd

Mijn leven in foto’s #81 - Pakketjestijd

Pakketjestijd!! In één pakketje zaten heerlijke gesuikerde paaseitjes met vullingen. In het andere pakketje zitten ook nog producten die ik de komende tijd ga testen en er komt hier dus nog een artikel over.

Mijn leven in foto’s #81 -Next

Mijn leven in foto’s #81 - Next

Een tijdje geleden werd mijn man (PhotoSolutions) gevraagd om een aantal foto’s te maken van de cast van een nieuwe serie van Concentrate Velvet, namelijk Next. Dit is een serie dat op YouTube te zien is. Hoe vet!!! De castfoto die hij heeft gemaakt zie je hierboven. Deze foto vind je nu overal op social media, samen met de individuele foto’s van de cast. Echt geweldig, de foto’s zijn echt super geworden! Wil je de serie ook kijken? De eerste aflevering staat al online! Je kan de trailer en de eerste aflevering hier bekijken: Next.

Echte Post Is Cool #5

Ik schreef er al over op mijn blog dat ik weer meedoe met Echte Post is Cool. Dit is de zesde editie en het is ook de zesde keer dat ik mee doe. Ik heb er weer veel zin in! Lekker creatief bezig zijn en mijn lootje blij maken met leuke cadeautjes. En ik ben ook zeer blij met mijn lootje hihi. Op de EPIC day laat ik natuurlijk ook zien wat ik heb gekregen en wat ik zelf heb gemaakt en gekocht.

Mijn leven in foto’s #81 - De Natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto’s #81 - Haven Leerdam

Zodra het heerlijk weer is, gaan we er vaak lekker op uit om even een stuk te wandelen met Thomas. Hij vindt het ook geweldig om lekker rond te wandelen. Daarna is hij wel doodop haha. Maar we hebben een behoorlijk stuk gelopen in de Natuurtuin in Leerdam en bij de haven van Leerdam. Prachtige gebieden om eens rond te wandelen.

Mijn leven in foto’s #81 - Herinrichting plein

Ook vandaag hebben we een lekker stuk gewandeld. Daarnaast zijn we ook naar een expo geweest van de plannen die ze hebben om een plein bij ons in de buurt compleet te veranderen. Er waren twee verschillende ideeën en je kon stemmen welke jij het best / mooist vindt. Ik ben zeer benieuwd hoe het eruit komt te zien. In ieder geval met meer groen, en daar hou ik van!

Dit is wat ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt. Vandaag zijn mijn ouders 40 jaar getrouwd en gaan we morgen heerlijk uit eten met zijn allen. Heb er zin in!

Fijn Paasweekend iedereen!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat had of heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat een gekregen product. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: