Yesss, ik heb mezelf weer ingeschreven voor Echte Post Is Cool #6, doe jij ook mee?

Yesss, ik heb mezelf weer ingeschreven voor Echte Post Is Cool #6, doe jij ook mee?

Het zat er al weer aan te komen, de nieuwe Echte Post Is Cool! De lieve meiden Northflix en Inge hebben dit project opgezet en het is nu alweer de zesde editie. Vandaag is de inschrijving gestart en in dit artikel vertel ik daar iets meer over en hoe je jezelf kunt aanmelden.

Echte Post Is Cool

Bij EPIC krijg je de naam en het adres van een persoon die ook meedoet met EPIC en kan je iets voor deze persoon kopen of maken. Dit keer is het bedrag dat hiervoor gebruikt kan worden 7,50 Euro (exclusief porto). Echt een mooi bedrag, ik zat er zelf wel iets over heen hihi.

Je kan natuurlijk meerdere kleine dingetjes kopen of juist iets super leuks maken. Wat je koopt of maakt was helemaal aan jou. Daarnaast kreeg je ook van deze persoon een beschrijving, wat hij of zij leuk vindt of juist niet, zodat je ook inspiratie op kan doen.

Via Twitter zag ik dat de inschrijving van de zesde editie begonnen was en dat je tot vrijdag 23 maart, 12:00 uur jezelf kunt inschrijving.

Bij het aanmelden krijg je een formulier te zien waar je dan meer over jezelf vertelt. Wat zijn jouw hobby’s, wat vind je leuk en wat vind je niet leuk etc. Aankomend weekend hopen de meiden dan ook de lootjes te kunnen verdelen. De EPIC dag staat gepland op zaterdag 21 april, dus dan mag je jouw ontvangen pakketje uitpakken.

Ik vind het zo geweldig dat de meiden dit weer organiseren. Dit is ook de zesde editie dat ik mee doe. Echt tof! Natuurlijk heb ik op mijn blog ook artikelen geschreven over de vorige edities. Deze kan je hier lezen:

Lezers vroegen ook vaak of ik jullie op de hoogte wilden houden, zodat jullie ook de kans krijgen om mee te doen.

Dussss doe ook mee! Meer informatie over Echte Post Is Cool kan je hier lezen en jezelf ook hier aanmelden:

Northflix.nl – Echte Post Is Cool
MonsieurMango.nl – Echte Post Is Cool

Doe jij ook mee met de zesde editie van Echte Post Is Cool?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: