Mijn leven in foto’s #80 – Fotograferen in Landschaftspark, doel kwartaal behaald en me-time

Mijn leven in foto’s #80 - Fotograferen in Landschaftspark, doel kwartaal behaald en me-time

Het is alweer weekend, heerlijk! En sneeuwt het bij jullie ook? Of heeft het gesneeuwd? Bij ons sneeuwt het op het moment heel lichtjes. De afgelopen weken hebben we weer leuke dingen beleefd zoals fotograferen in Landschaftspark en ik heb een doel van dit kwartaal behaald, yeahh! Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen twee weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #80 - me-time

Ik vind het heerlijk om in het weekend een me-time te hebben. Even lekker een maskertje op en genieten van de vrije tijd, heerlijk!

Mijn leven in foto’s #80 - winactie

Er kwam ook weer een nieuwe winactie online, waarmee je een wit / rosé gouden bluetooth koptelefoon van bluetoothkoptelefoons.nl kunt winnen. Super toch? Doe jij al mee?

Mijn leven in foto’s #80 - Onderweg naar Landschafspark

Vorig weekend zijn we naar Landschaftspark in Duisburg geweest. Een mooi openbaar gebied dat vroeger een enorm groot fabriek is geweest. Onderweg nog een heerlijk broodje gegeten haha.

Mijn leven in foto’s #80 -  Landschafspark

Mijn leven in foto’s #80 -  Landschafspark

Mijn leven in foto’s #80 -  Landschafspark

Mijn leven in foto’s #80 - Fotograferen in Landschaftspark, doel kwartaal behaald en me-time

We hebben hier een tijd rondgewandeld en zijn we naar boven geklommen. Het was voor mij enorm zwaar, aangezien ik ook enorm last heb van mijn rug. Een mogelijke hernia en een slijmbeursontsteking…argh! Ik zit nu aan de medicijnen en moet het een aantal weken aankijken. Ik moest sowieso in beweging blijven, dus fotograferen was wel goed voor mij. Alleen ook wel zwaar haha.

Mijn leven in foto’s #80 -  Landschafspark

Na veel gewandeld te hebben, zijn we lekker gaan eten. Dit was echt heerlijk, wel ontzettend veel haha. Ik kreeg ook niet alles op, maar ach. We hebben hier zeer van genoten!

Mijn leven in foto’s #80 -  Landschafspark

Mijn leven in foto’s #80 -  Landschafspark

In de avond hebben we ook nog foto’s gemaakt, want dan is het terrein verlicht. Ik vond het zelf wel wat tegenvallen qua verlichting. Ik heb het gevoel dat het vroeger beter verlicht was dan nu. Dus ik hoop dat ik wel mooie foto’s heb kunnen maken.

Mijn leven in foto’s #80 -  Landschafspark

We zijn die avond ook nog naar de Tiger and Turtle – Magic Mountain geweest. Dit vond ik echt helemaal geweldig en het was hier ontzettend druk haha.

Al mijn foto’s komen binnenkort natuurlijk ook online. Dit zijn alleen nog maar foto’s die gemaakt zijn met mijn telefoon.

Mijn leven in foto’s #80 - Swinxs

Van mijn nieuwe werk ontving ik een gave Swinxs. Het is een spelcomputer voor kinderen die je buiten kunt gebruiken, hoe tof! Thomas vind hem al helemaal geweldig haha. Ik wil nog meer spelletjes downloaden voor hem.

Mijn leven in foto’s #80 - De Sims Freeplay

Mijn leven in foto’s #80 - De Sims Freeplay

Van de Sims Freeplay kwam er weer een nieuwe update online met daarbij een nieuwe evenement. Super tof!

Mijn leven in foto’s #80 - doel behaald

En yeahhhhh!!! Ik had voor dit kwartaal het doel 1500 nieuwsbrief abonnees te behalen en yesss dat is gelukt! Super gaaf en trots!

Mijn leven in foto’s #80 - stoel voor Thomas

Voor Thomas hebben een nieuwe stoel gekocht, hij vind het echt helemaal geweldig haha.

Dit is wat ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt. Vanmiddag gaan we naar onze vrienden en verder ga ik lekker relaxen dit weekend en ook aan mijn ebook over gestructureerd leven werken.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat had of heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat een gekregen product. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: