Win een wit / rosé gouden bluetooth koptelefoon van Bluetoothkoptelefoons.nl

Win een wit / rosé gouden bluetooth koptelefoon van Bluetoothkoptelefoons.nl

Elke maand komt er een nieuwe winactie online waarmee je super leuke dingen kan winnen! Vandaag gaat er een super leuke winactie in. Ik schreef al over dat ik een super gave wit / rosé gouden bluetooth koptelefoon had ontvangen van bluetoothkoptelefoons.nl. Nu heb ik er nog één ontvangen en die mag ik GRATIS weggeven. Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Bluetooth koptelefoon van bluetoothkoptelefoons-4

Het gaat dus om bovenstaande wit / rosé gouden bluetooth koptelefoon, helemaal NIEUW. Ik had er namelijk twee ontvangen. Een voor mijzelf en eentje om weg te geven.

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Volg Bluetoothkoptelefoons.nl via één van hun social media kanalen:
* Facebook pagina van Bluetoothkoptelefoons
* Twitter (@BTkoptelefoons)
* Instagram

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij en bluetoothkoptelefoons.nl volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een wit / rosé gouden bluetooth koptelefoon via @Sentinelli en @BTkoptelefoons Info: https://www.sentinelli.nl/win-een-wit-rose-gouden-bluetooth-koptelefoon-van-bluetoothkoptelefoons-nl #Bluetoothkoptelefoon”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 12 maart 2018 tot en met 12 april 2018. Op 13 april 2018 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

5 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: