Mijn leven in foto’s #77 – Stedelijk museum Den Bosch, nieuwe bluetooth koptelefoon en sieraden van Happiness Boutique + kortingscode!

Sieraden van Happiness Boutique

Het is alweer weekend, heerlijk! Afgelopen weken heb ik het behoorlijk druk gehad. Ik heb verschillende afspraken met klanten gehad en heb behoorlijk hard gewerkt aan mijn blog, e-book en voor klanten. Maar we zijn ook heerlijk op pad geweest naar het Stedelijk museum en hebben heerlijk gewandeld. Daarnaast heb ik ook verschillende gave items ontvangen en heb ik voor jullie een geweldige kortingscode voor de webshop Happiness Boutique! Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen twee weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #77 - Haven Leerdam

Mijn leven in foto’s #77 - Haven Leerdam

Mijn leven in foto’s #77 - Kasteel Heukelum

Twee weken geleden zijn we heerlijk gaan wandelen vanuit Leerdam door de haven naar Heukelum waar onze vrienden wonen. Het was heerlijk weer, dus besloten we om lekker te gaan wandelen. We liepen ook langs kasteel Merckenburg, of ook wel Kasteel Heukelum genoemd. Helaas is deze bewoond en mag alleen bezichtigd worden in kleine groepen en met een zeer goede motivatie. Zo jammer! Zou er graag eens naar toe willen gaan om te gaan fotograferen, maar ik denk niet dat de eigenaar dat goed vindt.

Mijn leven in foto’s #77 - Afspraken met klanten

Mijn leven in foto’s #77 - Afspraken met klanten

Ook had ik verschillende afspraken met klanten en ik vind het dan heerlijk om er naar toe te wandelen of te fietsen.

Mijn leven in foto’s #77 - Stedelijk museum Den Bosch

Mijn leven in foto’s #77 - Stedelijk museum Den Bosch

Mijn leven in foto’s #77 - Stedelijk museum Den Bosch

Mijn leven in foto’s #77 - Stedelijk museum Den Bosch

Mijn leven in foto’s #77 - Stedelijk museum Den Bosch

Mijn leven in foto’s #77 - Stedelijk museum Den Bosch

Mijn leven in foto’s #77 - Museum

Afgelopen weekend zijn we naar het Stedelijk Museum Den Bosch geweest. Wat een aparte en mooie dingen hebben ze daar. Ook de trap is echt geweldig om te fotograferen. Naast het Stedelijk Museum ligt het Noordbrabants museum en aangezien wij een museumkaart hebben, kunnen we bij beide gratis naar binnen. Echt leuk!

Mijn leven in foto’s #77 - Bullet Journal

Mijn leven in foto’s #77 - Bullet Journal

Het was tijd om aan mijn nieuwe Bullet Journal van Nuuna te gaan werken. Ik merkte alleen op dat de fineliners van HEMA erg doordrukken in deze Bullet Journal, dus besloot ik om nieuwe te kopen. En deze zijn echt perfect! Ze drukken niet door, alleen een beetje ghosting, maar dat vind ik niet erg. Ik ga binnenkort een video opnemen van mijn nieuwe Bullet Journal en dan laat ik mijn nieuwe fineliners en brush pennen ook zien.

Mijn leven in foto's 77 - De Sims Freeplay

Er was ook weer een nieuwe update van De Sims Freeplay beschikbaar gekomen, super tof!

Mijn leven in foto's 77 - Pakketjestijd

Mijn leven in foto's 77 - Pakketjestijd

Pakketjestijd!

Mijn leven in foto's 77 - Fotografie cursus voor bloggers

Afgelopen donderdag 1 februari is de nieuwe ronde van de Fotografie cursus voor bloggers van start gegaan. Super tof! Ik ben zeer benieuwd naar alle opdrachten, feedback en reacties 🙂 . Heel veel succes en plezier deelnemers!

Mijn leven in foto's 77 - Record aantal unieke bezoekers in de maand

Wow, in januari heb ik bijna 30.000 unieke bezoekers gehad!!! Zo trots! En helaas had mijn hosting ook nog eens een dagje storing, als dat niet zo was geweest had ik zeker de 30.000 unieke bezoekers gehaald. Maar goed, deze maand een nieuwe kans haha. Ik ben hier echt zo blij mee! Bedankt iedereen!

Mijn leven in foto’s #77 - Eerste keer kapper

Yeahh voor Thomas was het de eerste keer dat hij zijn haren geknipt werden door een kapster. In het begin vond hij het niet zo leuk, maar met de tv aan en een spelletje voor zijn neus, vond hij het wel prima haha. En hij ziet er nu zo stoer uit! Hihi.

Bluetooth koptelefoon van bluetoothkoptelefoons-4

Bluetooth koptelefoon van bluetoothkoptelefoons-5

Ik ontving een prachtige bluetooth koptelefoon van bluetoothkoptelefoons.nl. Echt een geweldige kleur die goed bij mijn Macbook past. Het geluid is echt geweldig met de koptelefoon en de koptelefoon is zeer snel gemakkelijk via bluetooth te verbinden. Er zitten ook een aantal knopjes op, zodat je bijvoorbeeld muziek op pauze kunt zetten of geluid zachter en harder of naar een vorige of volgende liedje. Echt top! Heerlijk ding en als je hem opzet, hoor je bijna niks van jouw omgeving, dan alleen maar de muziek die eruit komt. Ik vind het namelijk ook heerlijk om met muziek aan te gaan werken. Met een koptelefoon heeft mijn omgeving geen last van mijn muziek en kan ik zelf lekker hard aan het werk met een fijn muziekje op. Ik ben er zeer blij mee! De bluetooth koptelefoon kost 29,99 Euro.

Sieraden van Happiness Boutique

En als laatste mocht ik van Happiness Boutique twee prachtige sieraden uitkiezen. Ik wilde nog graag nieuwe oorbellen hebben, aangezien ik al een tijdje geen oorbellen meer in had. Ik koos voor deze prachtige Ball Circle Rose Gold Earrings en deze kost 16,90 Euro. Ik vind ze echt super mooi en ze zitten ook zeer goed.

Rosé gouden sieraden vind ik echt geweldig en daarom besloot ik ook om te kiezen voor een Jewel Cuff Bracelet in Rose Gold, een prachtige armband met een steentje erin. Deze kost 19,90 Euro. Wow! Ik ben echt verliefd op deze sieraden, zo mooi!

Ik heb ook iets tofs voor jullie! Met onderstaande kortingscode krijg je namelijk 10% korting bij bestellingen boven de 19 Euro! Je kan de code invullen bij het betalen van de bestelling. Hoe tof!! De kortingscode is geldig vanaf vandaag tot en met 3 maart. De kortingscode is:
sentinelli

Dit is wat ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt. Dit weekend gaan we heerlijk relaxen en hopelijk ook nog lekker wandelen als het mooi weer wordt. Volgende week is het weer een drukke week voor mij, ik ga werken voor klanten en natuurlijk ook aan Blogwise.nl en aan mijn ebook over gestructureerd leven. Super leuk! Ik heb er zin in!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat had of heb jij in de planning staan dit weekend?

Dit artikel bevat gekregen producten. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: