Echte Post Is Cool #6 – Wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Yeahhh, vandaag was het #EPIC day! Tijd om ons gekregen pakketje uit te pakken 🙂 . EPIC staat voor Echte Post Is Cool (#EchtePostIsCool) en het is alweer de zesde editie van Echte Post Is Cool, ook is het de zesde keer dat ik mee deed. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over en laat ik zien wat ik heb gekregen.

Echte Post Is Cool

Echte Post Is Cool is een project dat is opgezet door de twee lieve en geweldige meiden van Northflix.nl en MonsieurMango.nl. Dit is inmiddels alweer de zesde editie en het is echt een zeer groot succes!

Bij EPIC krijg je de naam en het adres van een persoon die ook meedoet met EPIC en kan je iets voor deze persoon kopen of maken. Dit keer is het bedrag dat hiervoor gebruikt kan worden 7,50 Euro (exclusief porto). Echt een mooi bedrag, ik zat er zelf wel iets over heen hihi.

Je kan natuurlijk meerdere kleine dingetjes kopen of juist iets super leuks maken. Wat je koopt of maakt was helemaal aan jou. Daarnaast kreeg je ook van deze persoon een beschrijving, wat hij of zij leuk vindt of juist niet, zodat je ook inspiratie op kan doen.

Toen ik zag dat de inschrijving van de zesde editie van Echte Post Is Cool open was, heb ik mezelf gelijk ingeschreven en deed ik dus alweer voor de zesde keer mee. Ik vind dit project echt super leuk en geweldig om te doen. Heerlijk creatief bezig zijn voor mijn lootje en lekker aan het shoppen om mijn lootje blij te maken.

Toen de inschrijving gesloten was, kregen we in het weekend ons lootje. Ik had Mariska van DoorMariska.nl. Echt, ik sprong een gat in de lucht! Mariska en ik volgen elkaar al behoorlijk lang en we zijn ook sinds kort een nieuw blog community gestart, namelijk Blogwise.nl. Wat ik haar heb gegeven, kan je denk ik binnenkort misschien nog wel zien op haar blog. Via haar Instagram kan je in ieder geval al wel wat zien wat ik haar heb gegeven.

Omdat we ook contact hebben via WhatsApp, vond ik het ook erg leuk om haar voor de gek te houden en het goed verborgen te houden dat ik haar als lootje had. Heerlijk! Ze had echt niet door dat ik haar als lootje had. Ik vond het geweldig om voor haar te shoppen en iets leuks te maken voor haar.

Mariska, heel veel plezier met het pakketje!

Mijn ontvangen pakketje

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Het was deze wee behoorlijk spannend voor mij. Zou ik het pakketje ook op tijd krijgen. Elke dag zat ik te wachten op een pakketje haha, maar er kwam maar niets. Zelfs gisteravond had ik nog niets ontvangen, ik vroeg me dus af of ik wel vandaag het pakketje zou krijgen. Ik stuurde Inge een berichtje met de vraag of zij iets meer wist over het pakketje. Ik kreeg een track & trace en wat bleek, er was vertraging bij PostNL in het sorteerproces….oof! PostNL gaf aan dat ik vandaag het pakketje wel kon verwachten, maar ze het niet konden garanderen. Mijn moeder kwam op visite en ik wilde graag op pad. Ik wilde wel graag het pakketje ontvangen, maar niet de hele dag thuis zijn. Gelukkig zag ik dat het pakketje een brievenbus pakketje was, dus ik hoefde niet thuis te blijven. En jaaaa toen kreeg ik een melding van de PostNL app, dat de bezorger onderweg was. Yeahhh! En toen we in de stad liepen, kreeg ik een melding dat het pakketje bezorgd was. Zooooo blij!

Daarom vind ik het ook echt goed van Inge en Northflix dat ze aangeven dat de pakketjes voor een bepaalde datum opgestuurd moeten zijn. Er kan dus altijd vertraging oplopen bij PostNL en dan is het zonde als het niet op tijd binnen is.

Maaaar gelukkig kreeg ik het pakketje vanmiddag dus binnen en wowww, kijk eens hoe gaaf ingepakt zeg!! Het was voor mij echt een feestje om dit uit te pakken. Ik kan hier zo van genieten he!

Eerst zat er een hele mooie en lieve brief bij en hierdoor kwam ik erachter dat het pakketje afkomstig is van Cassandra van MomAmbition.nl. Hoe super tof!!

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Ik maakte het pakketje open en ik moest gewoon echt lachen! Echt geweldig dit haha! Ze heeft echt goed gekeken naar waar ik overal over blog, zoals dus over geldtips. En super tof dat ze dan ook nep geld in het pakketje heeft gestopt. Just Love It! Hahah. En kijk eens hoe tof de cadeautjes zijn ingepakt, hier kan ik zo van genieten he.

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Hierboven een overzicht van alle cadeaus bij elkaar. Ik ben hier zo ontzettend blij mee. Cassandra heeft goed gekeken naar waar mijn interesses liggen en waar ik van hou, echt top. Hieronder nog alle items op een rij. Oja, het rode hartje is een chocolaatje en die had ik al enorm snel op hahahah, yummie.

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Als eerste heb ik een aantal prachtige foto’s / kaarten ontvangen. Super tof! Kijk eens hoe mooi.

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Ook heb ik twee wasbare wattenschijfjes ontvangen. Ik had hier al meer over gelezen en ik was hier ook wel enorm benieuwd naar.

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Vanavond heb ik ook een heerlijk me-time gehad en gelijk een wattenschijfje geprobeerd. Zo fijn!!

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Ook ontving ik een ubercute toilettasje van het merk Skip Hop. Skip Hop is een wereldwijd lifestyle merk voor ouders, baby’s en peuters. Echt tof!! Ik kende dit merk nog helemaal niet. Ik vind het echt leuk om zo nieuwe merken (voor mij dan) te ontdekken.

En zoals de meeste van jullie wel weten, ben ik dol op Bullet Journaling. Ik vind het dan ook echt geweldig dat ik een nieuwe Bullet Journal Notitieboekje van Xenos heb ontvangen met Bullet Journal Stickers van Diana Leeflang. Beide had ik ook gewoon nog niet, hoe tof!

Aan het begin van de Bullet Journal zitten ook een aantal pagina’s met inspiraties. Hieronder heb ik een aantal van deze pagina’s weergegeven, zodat je ook een idee hebt hoe het eruit ziet.

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

In het Bullet Journal zitten puntjes, dat vind ik persoonlijk ook het fijnst (in plaats van blanco, lijntjes of vakjes).

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool #6 - Wat heb ik gekregen?

En als laatste ontving ik ook een aantal pennen, een marker en een etui van Pilot. Ook een merk dat ik nog niet kende. Ik wilde natuurlijk ook gelijk deze gaan testen en heb ik de Bullet Journal een Pen test pagina gemaakt. Ze schrijven allemaal enorm fijn en de marker is ook echt super mooi, hele toffe kleur!

Lieve Cassandra, enorm bedankt voor jouw geweldige cadeaus. Ik ben er echt zeer blij mee!

Bedankt lieve meiden!

Ook deze zesde editie van Echte Post Is Cool vond ik weer helemaal geweldig. Het is echt zo leuk om te shoppen voor iemand anders en lekker creatief bezig te zijn om de cadeautjes in te pakken. Daarnaast kan ik echt genieten van alle berichten over Echte Post Is Cool op Twitter en Instagram en op verschillende blogs. Ik wil nog vele blogs gaan lezen, dus mijn reacties komen eraan haha.

Ik wil de meiden van Northflix.nl en MonsieurMango.nl weer ontzettend bedanken voor het project Echte Post Is Cool en ook Cassandra van MomAmbition.nl voor het geweldige pakketje met de super lieve en mooie cadeaus.

Natuurlijk hoop ik echt dat er weer een nieuwe editie komt, dan wil ik zeker weer mee doen 🙂 !

Wil je trouwens nog meer zien wat anderen gekregen hebben of wat ze gemaakt hebben? Klik dan eens op deze links: Twitter en Instagram. Echt super leuk om te zien!

Heb jij dit keer ook meegedaan? Wat vond je ervan en ga jij de volgende editie ook meedoen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: