Serie: Ash vs Evil Dead


Ash vs Evil dead
Bron foto: IMDB

Evil dead, army of darkness, wat een geweldige films waren dat vroeger! Ik heb daar echt van genoten haha. En toen hoorde ik dat er een serie kwam van Ash, de hoofdrolspeler in de films, en Evil Dead, namelijk Ash vs Evil Dead. Ik kon natuurlijk niet wachten totdat deze uitkwam. Die moest ik zien!! En och, wat ben ik blij dat deze serie is uitgekomen, wat een geweldige serie! Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

Het is 30 jaar later na de gebeurtenissen rond Evil Dead, Ash is een stuk ouder geworden, maar niet echt wijzer. Hij heeft 30 jaar lang volgehouden om de gruwelijkheden van de “Evil dead” te ontlopen. Echter slaat de deadite plaag toch weer toe en probeert Ash en de volledige mensheid te vermoorden.

Echt ik hou ontzettend van deze serie, ik was al fan van Evil dead, en daarom is deze serie echt een aanrader voor fans! Er zit weer heerlijke humor in en het is gewoon cool dat het weer om Ash gaat en dat het weer gespeeld wordt door Bruce Campbell, geweldig!

De serie loopt op dit moment in Amerika (ps. wij kijken via Kodi). Helaas heeft nog niemand in Nederland de serie aangekocht, dus uhmm FOX kom maar op!!!

Ook een leuk nieuwtje, er komt ook nog een tweede seizoen, yesss!

Keek jij vroeger ook Evil Dead en Army of Darkness? Ken jij deze serie al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: