Bolsius Aromatic geurstokjes lavendel


Bolsius Aromatic geurstokjes

Afgelopen zaterdag zijn mijn verloofde en ik naar de Hornbach geweest om spulletjes te gaan halen. We kochten hier ook heerlijke geurstokjes. Ik ben dol op lekkere geurtjes en omdat ik (geur)kaarsen alleen in de koudere jaargetijden brand, leek het wel een keer leuk om geurstokjes mee te nemen. We hebben de Bolsius Aromatic geurstokjes meegenomen. Kijk snel verder!


Bolsius Aromatic geurstokjes

Ze hebben de geurstokjes in vele verschillende geurtjes, zoals bijvoorbeeld Rozen, Vanille, Magnolia, Lavendel en meer. Ik ben dol op Lavendel en besloot daarom om deze mee te nemen.


Bolsius Aromatic geurstokjes

De geurstokjes zitten los in het doosje naast het potje met geurvloeistof. Je moet het dopje van het potje afhalen en dan de stokjes erin steken en een beetje mooi verspreiden. De stokjes absorberen de vloeitstof op een natuurlijke wijze en hierdoor krijg je dan een heerlijke geur in je huis verspreid.


Bolsius Aromatic geurstokjes

De geur is echt heerlijk! We hebben het potje in ons kantoor staan. Als je dan in het kantoor binnenkomt, dan ruik je de geur echt zeer goed. Het voelt gelijk ontspannen aan, heerlijk!

Je kan met een potje ongeveer 4 tot 6 weken doen. Dat is nog best lang dus 🙂 .

De Bolsius Aromatic geurstokjes zijn in verschillende tuin- en dier winkels te verkrijgen, zoals bijvoorbeeld Hornbach en Ranzijn. Je betaalt voor een setje rond de € 5,99.

Gebruik jij ook wel eens geurstokjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: