Happy lijstje september

Nieuwe H&M trui en Timberland schoenen

September was voor mij een weer een hele mooie en bijzondere maand. Ik heb deze maand weer vele fijne momentjes beleefd en vandaag laat ik dan ook zien waar ik allemaal blij van word in dit happy lijstje van september.

Mijn man en onze zoon Thomas ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ Thomas heerlijk aan het kruipen is en hij gaat ook tegen objecten staan en zet daarnaast ook kleine pasjes, super tof en cute! * Naar Kasteel de Haar geweest * Deze maand begonnen bij mijn nieuwe baan * Gelijk een barbecue gehad met al mijn nieuwe collega’s * Ik nu maar drie dagen werk, dus heerlijk veel vrije tijd heb * Naar de Nationale glasdagen geweest * Dat de fotografie cursus voor bloggers al heel snel vol zat. Aanstaande zondag begint de cursus, super spannend! * Heerlijk wokken met onze fotografie vrienden * Nieuwe H&M kleding en mijn allereerste Timberland schoenen * Ik alweer 600+ nieuwsbrief inschrijvingen heb, yeah! * Series kijken * Gave nieuwe samenwerkingen * Mijn Bullet Journal * Heerlijk wandelen * Aangemeld voor Echte Post Is Cool #5 yeah!! * The Sims Freeplay, er zijn weer nieuwe updates geweest * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Fijne dag iedereen!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: