Doelen februari 2024 + GRATIS werkboek

Doelen februari + GRATIS werkboek

Het is alweer begin februari en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen voor deze maand heb opgesteld. In dit artikel wil ik dan ook mijn doelen voor deze maand weer delen met jullie. Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Doelen Februari

2 nieuwe freebies maken
Een doel voor dit jaar is om elke maand twee nieuwe freebies te maken. Ook deze maand komen er twee nieuwe freebies online die te maken hebben met een gestructureerd en gelukkig leven.

Energie besparen
Nu het prijsplafond weggevallen is, willen wij nog meer gaan besparen op energie. We hebben momenteel nieuw hout besteld, goedkoper dan de vorige keer. We weten nu hoe we goed hout kunnen verbranden en hier zo lang mogelijk van kunnen gaan genieten. Daarnaast gaan we kijken waar we nog meer op kunnen besparen in huis. Hier komt natuurlijk deze maand ook nog een uitgebreid artikel van online.

Nieuwe zaden zaaien en werken aan verrijdbare moestuin
In onze tuin staat nu een bedframe waar we een verrijdbare moestuin van gaan maken. Van mijn ouders heb ik ook grote moestuinzakken gekregen, die komen erop te staan en aan de onderkant van het frame komen wieltjes. Deze maand ga ik hiermee aan de slag. Ook ga ik deze maand nieuwe zaadjes zaaien en er komt natuurlijk ook weer een filmpje van mijn moestuin online.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: