#Plukhetgeluk project – Omdat je het hebt verdiend!

#Plukhetgeluk

Gelukkig zijn in het leven vind ik zeer belangrijk. Positieve dingen en mensen om mij heen en genieten van de kleine dingen in het leven. Saskia van I Live for my dreams heeft een nieuw project opgezet waar al echt veel aanmeldingen voor zijn binnengekomen, namelijk het #plukhetgeluk project. In 5 weken tijd zal ik op elke dinsdag een nieuw artikel plaatsen over het #plukhetgeluk project. Elke keer met een andere inhoud. Vandaag wil een aantal personen in het zonnetje zetten, ze zijn mij erg dierbaar en ze verdienen het!

Mijn verloofde
Wow, deze maand zijn we alweer 13,5 jaar bij elkaar. Je bent echt mijn alles! Ik kan niet meer zonder jou! Je staat altijd voor mij klaar, je steunt mij altijd, ik kan alles aan jou kwijt en we doen ontzettend veel leuke dingen samen. We gaan trouwen in mei en daar ben ik echt ontzettend gelukkig mee! Ik hoop dat we nog vele jaren van elkaar kunnen genieten in ons huisje 😀 . Ik hou echt van jou lieffie! <3 <3 Mijn ouders
Bedankt dat jullie mij zo opgevoed hebben. Dat jullie mij hebben gesteund in ontzettend veel dingen, dat jullie er voor mij zijn en dat ik altijd bij jullie terecht kan. Ik heb ontzettend veel dingen van jullie geleerd en ondanks dat ik al een tijdje niet meer thuis woon en we elkaar niet veel zien, praten we nog wel veel met elkaar. We bellen namelijk nog steeds elke week met elkaar om alles door te bespreken wat we allemaal beleefd hebben. Dat vind ik prettig! Ik vind het ook echt fijn dat jullie mijn getuigen zijn op onze bruiloft! Echte top ouders!! <3 <3 Mijn schoonouders
Bedankt dat ik ook altijd bij jullie terecht kan, dat jullie ook altijd voor ons klaarstaan. Ik vind het ook altijd erg fijn en leuk dat jullie bijna wekelijks op zondag bij ons op de koffie komen om lekker te praten over van alles en nog wat 🙂 . Ik wil jullie ook bedanken dat jullie altijd op onze lieve Link willen passen als wij er niet zijn, bijvoorbeeld op vakantie zijn :). Jullie zijn ook echte toppers!

Mijn kat Link
Wat ben jij toch echt een schatje he, ook echt wel een dondersteentje. Op 1 april (geen grapje) word je alweer 4 jaar en je bent nog steeds zo speels als een kleine kitten. 5,5 Kilo, maar echt een knuffelbeest. Je bent het liefst altijd bij ons en je vindt het niet leuk als we weg zijn, maar als we weer terugkomen, dan rol je altijd op de grond om gelijk weer geknuffeld te worden. Je bent weer enthousiast dat we thuis zijn 😀 . Ik hoop echt dat je een oude kater wordt, want ik geniet echt elke dag van jou!

Mijn vriendinnetje S.
We kennen elkaar echt al heel lang en ik kan echt alles aan jouw kwijt. We doen leuke dingen samen, zoals knutselen en yoga-en en naar de stad gaan, we kunnen met elkaar lachen en als we elkaar een poosje niet gezien hebben, is het ook prima. We gaan samen op vakantie met de mannen en genieten samen van de kleine dingen. Je bent echt een topper!

Dit waren de personen en onze kater die ik graag in het zonnetje wil zetten 😀 . Jullie zijn allen echte toppers!!

Wil je al mijn artikelen over het #plukhetgeluk project lezen, dan kan dat hier: #Plukhetgeluk.

Wil jij ook mee doen met dit super leuke project, dan is dat zeker mogelijk! Neem eens een kijkje op de website van Saskia I Live for my dreams en meld je aan! 😀

Wat maakt jou ontzettend gelukkig?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: