Verlaten klooster


Verlaten klooster

Het is alweer een tijdje geleden geweest dat we naar een oude verlaten klooster zijn geweest. Het is niet echt een heel groot klooster, maar toch wel leuk om eens binnen te zijn geweest. Vandaag laat ik jullie mijn foto’s zien van dit verlaten klooster.

Zoals je op bovenstaande foto kan zien, is er niet veel meer van over. Er staan nog een aantal bankjes, een piano en een altaar. Ook hangen of liggen er hier en daar nog wel een aantal kruizen. Het glas in lood vind ik wel mooi om te zien!


Verlaten klooster

Veel in het klooster was al overhoop gehaald, zoals de bedden, matrassen, stoelen en meer. In elk kamertje was er veel troep te zien. Dat is altijd wel jammer om te zien. Maar helemaal achterin het klooster was er een kamer met uitzicht naar buiten. En in dit kamertje stond één stoel, eenzaam in de kamer. Je ziet er eigenlijk gelijk iemand zitten, starend naar buiten…

Hier moesten we natuurlijk een foto van maken met bovenstaande foto als resultaat. Ik vind hem echt mooi geworden, je voelt de sfeer die erin zit!


Verlaten klooster

Bovenstaande foto vind ik ook echt super mooi. De lijnen die erin zitten, het licht, het altaar….prachtig om te zien! Je ziet echt goed dat het verlaten is en dat het aan het vergaan is.

Er was dus niet veel meer te zien in het klooster, maar toch ben ik weer tevreden met de foto’s die ik er heb kunnen maken 😀 . Binnenkort komen er natuurlijk nog meer foto’s op mijn blog van verlaten panden 😀 .

Alle verlaten locaties die wij bezoeken worden nooit vrijgegeven i.v.m. diefstal en vandalisme. De namen van locaties worden ook niet bekendgemaakt.

Wat vind jij van bovenstaande foto’s?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: