Verlaten waterpompstation


Entrance of the pumping station.

Een locatie die ik al een behoorlijke tijd wilde gaan doen is een verlaten waterpompstation. Deze stond echt hoog op mijn to-do lijst. Maar hier kwam nooit iets van. Tot een aantal weken geleden. We zijn hier naar toe geweest met 5 man. Het was echt super leuk en gezellig en de locatie is echt geweldig!

Het is een verlaten waterpompstation dat al een behoorlijke tijd niet meer in gebruik is. Kijk snel verder om mijn foto’s van deze locatie te bekijken.

Een van de mooie dingen van deze locatie is de entree met de mooie trappen. Ja, de locatie is echt oud en ziet er best vergaan uit. Maar dat maakt het echt super gaaf.

Natuurlijk hebben we ook even op het dakje boven de entree gestaan om mooie foto’s te kunnen maken. En zie jij het gezichtje in onderstaande foto? :).


Give me a happy face, not an angry face!

Voor het eerst heb ik de 10-20mm lens van mijn vriend uitgeprobeerd. Het werd toch eens tijd om zelf eens hiermee te gaan fotograferen. Ik heb zelf de 18-55mm en 55-200mm, maar ik mis toch vaak net dat stukje extra beeld. Onderstaande foto van het prachtige plafond is dan ook met de 10-20mm gemaakt.


Dancing on the ceiling!

Bij deze locatie zie je dat de natuur alles overneemt, een prachtig gezicht, bijzonder, maar ook droevig.


When nature takes over my twin windows....

Wat een prachtige locatie is dit. Het stonk er wel behoorlijk, toen we terug reden naar huis, leek onze auto wel een riool haha.
De explore van deze locatie was echt geweldig en ik ben zeer blij dat ik deze nu eindelijk heb gedaan! Thnx all voor de super explore! 🙂

Wat vind jij van bovenstaande foto’s?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: