Station Luik-Guillemins: prachtige architectuur!


Station Luik-Guillemins: prachtige architectuur!

Begin augustus zijn mijn vriend en ik samen op een kleine trip geweest van twee dagen. Tijdens deze trip hebben we ook een locatie bezocht dat niet verlaten is, maar juist echte architectuur, prachtige architectuur. Namelijk Station Luik, ook wel Station Luik-Guillemins of Liège-Guillemins genoemd. Hier moesten we foto’s van hebben! En in dit artikel laat ik dan ook mijn gemaakte foto’s aan jullie zien.

We hadden die dag prachtig weer, de lucht was ontzettend blauw, geen wolkje te bekennen. Dit kwam zeer goed uit, want de blauwe lucht komt zo heel mooi naar voren in de foto’s. Echt een prachtig gezicht!

Na een klein poosje daar rondgelopen te hebben, zijn we verder gegaan met onze trip. We willen sowieso nog een keer terug om meer foto’s te maken. Wat een prachtige architectuur!!

Geweldige resultaten zeg ik zelf! Het zijn uiteindelijk maar 5 foto’s geworden, maar ik ben zeer tevreden over deze serie! Ik wil graag hier een keer weer naar toe om meer foto’s te maken.

Mijn foto’s van Station Luik-Guillemins

Dit zijn de foto’s die ik die dag heb gemaakt :).


Station Luik-Guillemins: prachtige architectuur!

Station Luik-Guillemins: prachtige architectuur!

Station Luik-Guillemins: prachtige architectuur!

Station Luik-Guillemins: prachtige architectuur!

Meer informatie over het prachtige Station Luik-Guillemins kan je vinden op Wikipedia.org.

Ben jij wel eens naar het Station Luik-Guillemins geweest? En wat vind jij van dit station?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: