Welkom bij Miss Sentinelli! Een blog over fotografie, beauty, fashion, lifestyle, gadgets, games, Apps en meer!

H&M kleding en schoenen

Beste Lezer,

Welkom bij Miss Sentinelli! Vandaag ben ik begonnen met bloggen. Mijn blog gaat over fotografie, beauty, fashion, lifestyle, gadgets, games, Apps en meer!

Verleden van Sentinelli.nl

Sommige van jullie kennen mij van mijn Javascript site die ik vroeger heb gehad, anderen juist weer van mijn Habbo Hotel site of van de Referral System site. Ik heb dus verschillende sites ondertussen gehad. Door tijdgebrek heb ik deze sites allemaal moet laten vallen. Inmiddels heb ik meer tijd voor mezelf gemaakt en heb ik mijn interesse voor fotografie, vooral het fotograferen van verlaten panden, en fashion kunnen ontwikkelen.

Fotografie

Mijn man is fotograaf en wilde in 2011 een plek bezoeken om te gaan fotograferen. Hij wist nog een leuk verlaten steenfabriek en we zijn daar toen naar toe gegaan. Ik fotografeerde zelf niet op dat moment. Nadat we deze plek bezocht hadden, keken we op internet om te kijken of er niet meer van zulke plekken waren en zagen dat er nog veel meer verlaten plekken zijn. Sinds begin 2012 fotografeer ik zelf ook. Als eerste ben ik gaan fotograferen met mijn IPhone toen we bij een verlaten klooster waren in januari van 2012. Ik vond dit toch wel erg leuk en mijn vriend zag een camera setje voor mij op marktplaats en heeft deze toen gekocht voor mij. Sindsdien ben ik aan het fotograferen en vind ik steeds meer soorten fotografie leuk, zoals natuurfotografie en avondfotografie.

Mijn passies: fotografie, beauty, fashion, lifestyle, gadgets, games, Apps en meer!

Ik wil jullie graag vermaken met verhalen over mijn fotografie, beauty, fashion, lifestyle, gadgets, games, Apps en meer!

Ik wens jullie veel leesplezier en geniet van mijn foto’s :).

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: