Plog Zondag 22 mei – Lepelaars fotograferen, Biesbosch museum, bloggen en meer


Link

Afgelopen zondag hebben we aardig wat leuke dingen gedaan en het leek me leuk om foto’s van de hele dag te maken. Vandaag heb ik dan ook een plog voor jullie met onder andere lepelaars fotograferen, Biesbosch museum en bloggen.


Wassen

In de ochtend eerst maar eens even een wasje draaien.


Ontbijt

Goed ontbijten, want we gaan bijna de hele dag op pad.


Link

Link zit altijd bij ons aan tafel 🙂 , het liefst op zijn kussentje.


Biesbosch museum

Biesbosch museum

Biesbosch museum

Toen zijn we op pad gegaan om Lepelaars te vinden in de Biesbosch, alleen ze waren nog iets te ver weg om te gaan fotograferen. Dus besloten we maar eerst om het Biesbosch museum te gaan bezoeken.

Hieronder heb ik een aantal foto’s geplaatst van het museum.


Biesbosch museum

Biesbosch museum

Biesbosch museum

Biesbosch museum

Biesbosch museum

Biesbosch museum

Biesbosch museum

Het Biesbosch museum vertelt over het leven in de Biesbosch, de natuur & het water, de bewoners en hun cultuur. Het museum is wel erg klein en ze zijn ook nog volop bezig met verbouwen. Er worden ook rondvaarten georganiseerd. Ik vond het wel erg prijzig ook voor wat we kregen te zien. Je betaalde 7,50 per persoon en ze waren ook nog niet eens klaar met alles. Dat vond ik echt zonde. Ik hoop dat het in de toekomst mooier en groter uit komt te zien, voor nu vind ik het geld niet waard.


Biesbosch

Nadat we het museum hadden bezocht, zijn we weer op pad gegaan op zoek naar de lepeaars. Wat is de Biesbosch toch een prachtig gebied!


Lepelaars

Eindelijk, we hadden een groep gevonden dat niet al te ver weg waren. We moesten nog wel even een weiland in “sluipen” om dichterbij te kunnen komen. Ik heb maar één foto kunnen maken (ook niet geheel scherp), voordat ze weer weggingen haha. We willen zeker nog vaker terug komen, want er zitten hier best veel lepelaars. Alleen ze moeten we dichterbij de weg komen zodat we mooiere foto’s kunnen maken 🙂 .


Appel eten

We zijn toen maar weer naar huis gegaan, want we konden ze niet meer vinden verder. Thuis heb ik nog even wat gegeten voordat we boodschappen gingen doen.


Boodschappen

En de boodschappen zijn weer in huis. We doen altijd boodschappen op zondag bij de Aldi, dit keer zijn we naar de Lidl gegaan. Ik weet het niet, je hebt er wel veel meer groente enz, maar de smaak van de producten vind ik niet echt fijn. Doe mij maar producten van de Aldi 🙂 .


Bloggen

Nu was het tijd om foto’s te maken voor mijn blog en te gaan bloggen 🙂 .


Pizza

Pizza!!! Met heel veel kaas 🙂 . Ik kreeg hem natuurlijk lang niet op haha.


Link

Link moest natuurlijk ook mee eten 🙂 . Hij kreeg een lekker tonijn snoepje.


Empire

En toen was het alweer avond en tijd om series te gaan kijken, zoals Empire en Peaky Blinders 🙂 . Beide series zijn echte aanraders!

Zo dit was mijn plog van afgelopen zondag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden 🙂 .

Ben jij wel eens naar de Biesbosch geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: