Verwachte films die ik graag wil zien #3


Verwachte films die ik graag wil zien

Deze maand hebben we eigenlijk nog helemaal geen film gezien, we volgen de laatste tijd veel series en sjah, we hebben natuurlijk ook nu een Playstation (we hebben trouwens weer een nieuwe ontvangen, yeahh 🙂 ). Maar er zijn wel een aantal verwachte films die ik graag wil zien. Deze films komen dit jaar nog in de bioscoop. Ik deel ze graag met jullie!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows – 16 juni 2016
Dit is de tweede film van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Ik heb de eerste ook gezien.


Verhaal: De schurkachtige Shredder ontsnapt uit de gevangenis en voegt zich bij de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman en zijn twee onnozele handlangers, Bebop en Rocksteady. De Turtles proberen het duivelse plan van Shredder en zijn nieuwe crew om de wereld over te nemen tegen te houden, maar dan komt er nog groter kwaad op hun pad: de beruchte Krang.

Bekijk hieronder de trailer:

Ghostbusters – 14 juli 2016
Wie kent de originele films van Ghostbusters nou niet? Heerlijke films! En nu komt er dus een nieuwe uit.

Verhaal: Een groep nieuwe Ghostbusters moet New York zien te redden, als blijkt dat iemand een apparaat bouwt waardoor de paranormale activiteit in de stad explosief toeneemt.

Bekijk hieronder de trailer:

Absolutely Fabulous: The Movie – 21 juli 2016
Ik vond de serie Ab Fab echt geweldig! Ik heb er best veel van gezien en ik kan niet wachten totdat de film ook uit is 🙂 .

Verhaal: In de film doen Edina en Patsy nog steeds niets anders dan drinken, shoppen en uitgaan in het rijkeluisgedeelte van Londen. Wanneer ze de schuld krijgen van een incident tijdens een decadent feestje, komen ze in de schijnwerpers te staan en worden ze continu lastiggevallen door paparazzi. Ze vluchten naar de Côte d'Azur en bedenken een plan om hun zorgeloze leventjes zo snel mogelijk weer op te kunnen pakken.

Bekijk hieronder de trailer:

Bad Santa 2 – 24 november 2016
Geweldig! Een nieuwe Bad Santa! De eerste vond ik ook al helemaal geweldig haha. Als je deze nog niet gezien, kijken dus! Helaas is er niet veel bekend hierover en ook nog geen trailer. Maar zien moet ik hem wel!

Inferno – 20 oktober 2016
Een opvolger van Angels and Demons en Da Vinci Code. Beide films vond ik wel echt tof, dus ik ben zeer benieuwd naar deze.

Verhaal: In deze nieuwe Dan Brown verfilming moet Robert Langdon naar Florence om daar te jagen op een man die gelooft dat de mens onvruchtbaar zou moeten zijn, om in het voortbestaan van de soort te voorzien.

Hieronder de trailer:
https://m.youtube.com/watch?v=ZKdjQRrSji8

Dit zijn de verwachte films van dit jaar die ik graag wil zien, nou ja gewoon MOET zien 🙂 . Natuurlijk zijn er nog wel meer films die ik ga kijken, maar ik zit echt op bovenstaande films te wachten :D.

Welke verwachte film wil jij graag zien? En welke film(s) raad jij aan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: