Wat zouden jullie graag willen zien in een video?


Wat zouden jullie graag willen zien in een video?

Begin dit jaar heb ik verteld dat ik graag video’s wil gaan maken voor op mijn blog. Ik wil dan ook snel hiermee beginnen en heb al aardig wat ideetjes opgeschreven. Vandaag vertel ik een aantal ideeën, maar ook hoor ik graag van jullie wat je graag wilt zien in een video.

In mijn Bullet Journal heb ik een collectie gemaakt met allerlei ideeën voor video’s. Hieronder licht ik een aantal uit:

– Nieuwe Bullet Journal
Mijn huidige Bullet Journal is alweer bijna vol, dus tijd voor een nieuwe. Ik wil ik dit video laten zien hoe ik mijn volgende Bullet Journal opzet en hoe ik items uit mijn huidige Bullet Journal overneem in mijn nieuwe.

– Curved TV
We hebben sinds een tijdje een Curved TV en ik wil deze graag aan jullie laten zien. In een video kan je dan ook zien hoe het beeld eruit ziet etc.

– Opgemaakt en favorieten
Opgemaakte artikelen maakte ik sowieso altijd al wel, maar dan in foto vorm. Nu wil ik hier een video van maken en dan ook gelijk mijn favorieten van de maand meenemen.

– Roomtour
Sinds we ons huis hebben verbouwd (door lekkages etc), ben ik blijer dan ik ooit was met ons huisje. Ik wil graag bepaalde elementen van ons huisje met jullie delen in een roomtour.

– Mijn knutselverzameling
Ik hou van knutselen en lekker creatief bezig zijn. Ik heb dan ook best een verzameling met allerlei knutselspullen, waaronder washi tape, mooie stickers en meer!

– DIY projecten
Ik wil steeds meer gaan DIY-en en ik wil dan ook mijn DIY projecten met jullie delen in video’s.

– Reviews van producten
Sommige reviews van producten wil ik ook graag in video vorm gaan doen, omdat dit ook beter over kan komen voor de kijker.

– Eerste indruk
Als ik een nieuw product heb ontvangen, dan wil ik ook graag mijn eerste indruk met jullie delen.

– Unboxing
Pakketjes, wie is daar nou niet dol op? Het leuke hiervan is natuurlijk een unboxing. Ook dit wil ik gaan filmen 🙂 .

Bovenstaande onderwerpen en items staan al op de planning. Ik heb nog wel een aantal ideeën, maar ik hoor graag van jullie wat jullie zouden willen zien in een video.

En zouden jullie naast een video ook een foto + tekst vorm willen zien? Dus dat je beide kan kiezen, mocht je bijvoorbeeld geen zin of tijd hebben om een video te gaan bekijken.

Laat een reactie achter als je een idee of tip hebt 🙂 . Alvast bedankt!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: