Bullet journal 2016 update


Mijn nieuwe bullet journal voor 2016

Begin januari liet ik mijn bullet journal opzet zien voor dit jaar. Een bullet journal is echt een super fijn systeem om mee te werken. Je kan hier namelijk allerlei notities, lijstjes, todo’s, agenda’s etc. in kwijt. En het is inmiddels alweer half maart, er zijn alweer aardig wat dingen bijgekomen in mijn bullet journal. Vandaag laat ik jullie dan ook een update zien.

Als je op bovenstaande link klikt, dan zie je al wat ik allemaal in mijn bullet journal heb staan. Ook kan je hier meer uitleg vinden over het systeem hoe je een bullet journal gebruikt.


Bullet journal 2016 update

Bullet journal 2016 update

Op 5 maart hadden we de Echte post is cool dag en kreeg ik van Lesley een kaartje en een foto. Deze twee vond ik zo mooi, dat ik ze in mijn bullet journal heb geplakt πŸ™‚ .


Bullet journal 2016 update

Mijn inhoudsopgave is inmiddels ook alweer gegroeid. Ik zit nu op twee volle pagina’s en ik ben net begonnen met een derde inhoudsopgave.

Een aantal dingen die bijgekomen zijn in mijn bullet journal laat ik hieronder zien.


Bullet journal 2016 update

Bullet journal 2016 update

Films en series, daar zijn mijn man en ik beide ontzettend gek op. Er zijn nog een aantal series die wij willen zien. Ik heb dan ook een lijstje gemaakt met de series die we nog moeten kijken. De doorgestreepte series zijn de series waarvan we een aflevering hebben gezien, maar toch gestopt zijn omdat we deze toch niet echt leuk vinden. Narcos heeft overigens mijn man wel helemaal gezien, maar ik vond deze serie niet echt leuk dus ben ik er zelf mee gestopt πŸ™‚ .

Ook houden we bij wanneer een nieuw seizoen van een serie weer begint. Zo hebben we een aardig lijstje van series die we volgen en zo weten we precies wanneer welke serie weer begint. De aangevinkte series zijn alweer begonnen, de rest daar moeten we nog op wachten πŸ™‚ .


Bullet journal 2016 update

Bij Blog & Social media hou ik graag mijn statistieken bij voor elke maand. Aan het begin van elke maand kijk ik wat de statistieken zijn van Bloglovin en social media zoals Facebook en Twitter en het aantal volgers / likes zet ik dan in mijn schema. Zo kan ik zien hoe hard ik groei per maand.

Aan de rechterkant zien jullie een schema waarbij ik bij hou wanneer ik een product heb opgemaakt en tot wanneer een product houdbaar is. Dit vind ik altijd erg belangrijk. Soms maak ik een product open en die gebruik ik dan een tijdje niet en daarna wil ik het wel weer gaan gebruiken. Maar dan is het lastig om te bepalen tot wanneer het nou echt goed is. Dus heb ik besloten om hier een schema van te maken en het allemaal bij te houden.


Bullet journal 2016 update

Het was de bedoeling om het hardlopen weer op te pakken. Maar mijn vriendinnetje is momenteel zwanger en hebben we besloten om elke week zwangerschapsyoga te doen in plaats van normale yoga. Het hardlopen komt wel weer nadat mijn vriendinnetje bevallen is en weer zin heeft om te gaan πŸ™‚ . In een schema hou ik bij wanneer we yoga hebben gedaan en welke versie, namelijk een beginners versie of een gevorderde versie.


Bullet journal 2016 update

Ik ben dol op Jamie Oliver gerechten. Ik wil hier dan ook bijhouden welke gerechten echt mijn favoriete gerechten zijn (deze lijst is nog lang niet compleet). Zodra ik vijf favoriete gerechten heb, zal ik hier een uitgebreid artikel van maken.

Aan de rechterkant zie je dat ik ook uitgaven voor mijn blog bij hou. De bedragen laat ik liever niet zien πŸ™‚ , maar je kan wel zien wat ik allemaal voor mijn blog koop of gebruik.


Bullet journal 2016 update

Brain dump is een van de pagina’s die ik zeer vaak gebruik. Hier komen gewoon allerlei aantekeningen en gedachten op te staan. Zoals hierboven heb ik wat aantekeningen neergezet over de KonMari methode.


Bullet journal 2016 update

Tegenwoordig vind ik het ook fijn om al mijn bestellingen bij te houden. Soms krijg ik namelijk zoveel pakketjes, dat ik het allemaal wel in de gaten moet houden wat ik wel en wat ik niet binnen heb gekregen.


Bullet journal 2016 update

Bij The Sims Freeplay kan je ook naar steden van andere Simmers toe gaan en daar opdrachten uitvoeren. Het is dan handig om een lijstje te maken als je bijvoorbeeld een speciale opdracht moet uitvoeren met een object, zo kan ik dan bijhouden waar het object in de stad van een buur zich bevindt. Anders zoek ik mij altijd rot als ik die dingen niet meer kan vinden haha.

En aan de rechterkant hou ik bij welk huishoudelijke spullen aan vervanging toe zijn, zoals ons bed. Jullie konden een tijdje geleden al zien dat we een nieuwe boxspring hebben besteld πŸ™‚ . Ook hebben we nieuwe gordijnen en rolgordijnen.


Bullet journal 2016 update

Al een tijdje maak ik gebruik van Adsense en hier hou ik nu bij wat mijn inkomsten zijn van Adsense. Het is niet veel per maand, maar ik wil hier meer onderzoek naar doen om dit bedrag elke maand hoger te kunnen krijgen.


Bullet journal 2016 update

En dan een pagina waar ik helemaal blij mee ben, is de editorial. Deze maak ik elke maand en plaats ik in elk vakje bij de juiste dag een sticky note met een blogonderwerp. Zo kan ik mijn dagen, weken en maand helemaal inplannen. Maar mocht een onderweg op een bepaalde dag niet lukken, dan kan ik de sticky note altijd nog verplaatsen naar een andere dag. Zo heb ik onderin ook een aantal sticky notes los liggen, omdat ik nog niet helemaal zeker ben wanneer het me gaat lukken om die onderwerpen te behandelen. Zodra een onderwerp echt al helemaal online staat, dan haal ik de sticky note weg en schrijf ik het onderwerp gewoon in het vakje. Zeer fijn systeem!


Bullet journal 2016 update

En als laatste natuurlijk mijn maandelijks gewoonte tracker. Ik hou hier mijn gewoontes bij of het me die dag wel of niet is gelukt. Er komt ook nog binnenkort een apart artikel over hoe ik dit allemaal bij hou en hoe ik nieuwe gewoontes aanleer.

Inmiddels is mijn bullet journal al aardig vol en ik denk dat ik nog een maand of twee maanden deze bullet journal kan gebruiken totdat ik weer over moet naar een nieuwe bullet journal. Zodra het zo ver is, dan laat ik jullie natuurlijk weer mijn nieuwe bullet journal zien!

Gebruik jij ook een bullet journal? En heb jij nog leuke tips en tricks?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: