Dove Derma Spa Goodness Bodylotion


Dove Derma Spa Goodness Bodylotion

Mijn huid kan nog wel eens erg droog zijn en heeft altijd een goede verzorging nodig. Na het douchen gebruik ik altijd een body butter of bodylotion. Nu het weer wat warmer wordt, is mijn huid iets minder droog dan als het wat kouder is buiten. Dan vind ik het fijn om een body lotion te gebruiken, omdat deze iets lichter is en sneller in de huid trekt. Vandaag laat ik jullie de nieuwe Dove Derma Spa Goodness Bodylotion zien.


Dove Derma Spa Goodness Body Lotion

De bodylotion zit in een tube met een inhoud van 200ml. De tube heeft een klikbare dop en dat vind ik altijd wel handig werken. Ook vind ik het fijn dat het in een tube zit en niet in een potje, dit is een stuk hygiënischer.


Dove Derma Spa Goodness Bodylotion

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. De bodylotion bevat Omega-oliën en Cell-Moisturisers, die de huid hetzelfde gevoel geven als een dagje spa. Klinkt goed toch?


Dove Derma Spa Goodness Bodylotion

De structuur van de bodylotion ziet er goed uit. Heerlijk romig en niet te dik. En de geur is ook echt helemaal prima!


Dove Derma Spa Goodness Bodylotion

De bodylotion smeert goed uit en trekt zeer snel in. Het maakt mijn huid echt heerlijk zacht en soepel. Ik krijg er ook echt een beetje een spa gevoel bij, echt heerlijk!

De Dove Derma Spa Goodness Bodylotion kan je kopen bij bijvoorbeeld Kruivat en kost 6,99 Euro voor een inhoud van 200ml.

Dove Derma Spa Goodness Bodylotion

Ken jij de nieuwe Dove Derma Spa Goodness Bodylotion Al? En wat vind jij ervan? Gebruik je liever een bodylotion of body buttter?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: