Rituals Thee Jasmine Delight & Rose Wisdom


Rituals Thee Jasmine Delight & Rose Wisdom

Dagelijks drink ik thee, ik ben er dol op! Ik drink vooral normale English Melange thee of thee met een lekker smaakje zoals bosvruchten en aarbeien. Een tijdje geleden heb ik een doos met Rituals thee gekregen, namelijk Jasmine delight en een aantal losse theezakjes Rose Wisdom. Ik wist helemaal niet dat Rituals thee had en was hier wel zeer benieuwd naar.

Ik vind de verpakking van de Jasmine Delight er erg mooi uitzien. Een doosje met allemaal bloemetjes erop, pretty! Er zitten in totaal 20 piramide theezakjes in de doos.

De Jasmine Delight bestaat uit verkwikkende groene thee en jasmijn en is 100% natuurlijk. Iets waar ik me tegenwoordig graag mee bezig hou.

De thee moet het lichaam zuiveren en de geest scherp houden. Heel fijn als je ‘s middags net even dat beetje extra energie nodig hebt. De jasmijnbloem geeft de thee een heerlijk verkwikkend aroma en een verrukkelijke delicate smaak.

De Jasmine Delight thee is helaas niet meer verkrijgbaar. Maar kijk op de website van Rituals voor andere smaken.

Ook hier zitten 20 piramide theezakjes in. Ook deze verpakking vind ik er erg mooi uitzien, super vrolijk en mooie rozen erop!

Rose Wisdom is een kruidenthee met gember en roos en is ook weer 100% natuurlijk. Volgens de Chinese cultuur zit gember vol met Yang-energie die het lichaam moet verwarmen en stimuleren. De rozenblaadjes zullen het hart verwarmen.

De Rose Wisdom thee is helaas niet meer verkrijgbaar. Maar kijk op de website van Rituals voor andere smaken.


Rituals Thee Jasmine Delight & Rose Wisdom

Ik vind de Jasmine Delight echt een lekkere thee! Ik begin steeds meer groene thee te waarderen. Ik drink deze dan ook erg graag en deze zal ik dan ook wel in de toekomst weer opnieuw nemen.

Rose Wisdom vind ik persoonlijk echt niet lekker! Ik ben niet echt fan van gember en van rozen ook niet. Rozen vind ik alleen lekker in bijvoorbeeld verzorgingsproducten. Nee, deze laat ik zeker liggen in de toekomst.

Heb jij wel eens thee van Rituals uitgeprobeerd? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: