New in – Converse All Star Sneakers


Converse All Star Sneakers

Al een tijdje was ik op zoek naar nieuwe sneakers. Maar ik had al snel een keuze gemaakt. Het werden namelijk nieuwe Converse All Star Sneakers :D. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe sneakers zien!

Ik heb voor de kleur blauw gekozen en een lage versie van deze sneakers. Ik heb de sneakers bij Spartoo.nl vandaan, hier hebben ze ook vaak aanbiedingen. Ik heb de sneakers voor rond de 50 Euro, terwijl ze normaal rond de 65 Euro zijn. Alleen de levertijd duurt wel iets langer, je moet bijvoorbeeld rond de 5 werkdagen wachten. Op zich vind ik dat niet erg, aangezien ik de sneakers voor een lagere prijs kon krijgen. Dan wacht ik liever een paar dagen dan dat ik de volle prijs moet betalen :).


Converse All Star Sneakers

Converse All Star Sneakers

Ik heb de sneakers nu al een ongeveer twee weken, dus ze zien er al wel gebruikt uit :).


Converse All Star Sneakers

Wat ik ook zeer belangrijk vind, is dat mijn corrigerende zooltjes goed passen in de sneakers. Mijn voeten zijn namelijk wat ingezakt en ik sta een beetje scheef als ik geen zooltjes draag. Zonder de zooltjes hou ik geen hele dagen vol om rond te lopen.

Altijd als ik nieuwe schoenen koop, test ik gelijk of de zooltjes erin passen. Dat is natuurlijk wel een gok als je online koopt, maar meestal bij sneakers passen ze er wel in. Als ik op zoek ben naar hakjes, sandaaltjes of iets dergelijks, dan koop ik deze liever in de winkel, zodat ik de zooltjes gelijk kan passen.

En gelukkig passen de zooltjes ook in deze gave Converse All Star Sneakers :D, top!


Converse All Star Sneakers

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe Converse All Star sneakers! Ze zitten echt heerlijk 🙂 en ik kan er gewoon hele dagen op lopen, perfect!

Draag jij graag sneakers? En wat voor sneakers draag je dan graag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: