Leuke en grappige zoekresultaten #12


Grappige zoekresultaten

Elke maand bekijk ik de statistieken van mijn blog. Hier kan ik altijd een hoop interessante, leuke en handige dingen uit halen. Het is echt leuk om te zien via welke zoekwoorden bezoekers op mijn blog komen, maar ook via welke sites en op welke pagina’s ze komen. Vooral zijn sommige zoekresultaten echt grappig, vaak vraag ik me dan ook af hoe ze dan op mijn site zijn gekomen haha. Vandaag laat ik jullie dan ook weer leuke en grappige zoekresultaten zien.

Burleske hipsters uit de ruimte
Uhh…?! Haha

Douwloden spel voor katten
Aaaw hoe schattig?!

Heb genoten van mijn verjaardag
Ow ja zeker! Dat was de dag na onze bruiloft haha. Ik ben alweer bijna jarig en jaaaa alweer bijna een jaar getrouwd!

Huisje weer of niet
Hmm, hoe?

Muis voor telefoon
Waarom zou je een muis voor je telefoon willen?

Onder glijbaan groeit niks
Sjah, daar komt ook niet veel licht en water enzo…toch?

Wat heb ik gekregen
Teveel om op te noemen haha

Word de ditecteur van Celblok H gepakt
Geen spoilers!! Haha

Dit waren weer de leuke en grappige zoekresultaten 😀 .

Welke grappige zoekresultaten ben jij de afgelopen tijd tegengekomen op jouw blog?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: