Mijn leven in foto’s #108 – 4 Jaar getrouwd, Jarig + droom is uitgekomen en Nieuwe Michael Kors tas

Mijn leven in foto’s #108 - Spoorwegmuseum

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een “Mijn leven in foto’s” heb geplaatst. Het was voor mij ook een enorm gave maand! We zijn namelijk 4 jaar getrouwd, ik was jarig, mijn droom is uitgekomen, Thomas is voor het eerst naar een peuterspeelzaal geweest, we zijn vandaag naar het Spoorwegmuseum geweest en heb ik ook een nieuwe mooie Michael Kors tas waar ik enorm blij mee ben! In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #108 - Thomas dinosaurus

Voor Thomas hadden we een nieuwe dinosaurus gekocht, deze maakt ook geluid en kan zijn bek open doen en zijn poten en staart bewegen. Hij is helemaal dol op de Lego serie met de dinosaurussen op Netflix. En hij vindt deze dan ook helemaal geweldig haha.

Mijn leven in foto’s #108 - Eerste dag peuterspeelzaal

Thomas ging begin deze maand voor het eerst naar de peuterspeelzaal. Hij vindt het helemaal geweldig! Hij doet het ook ontzettend goed en wil ook helemaal niet weg als we hem ophalen haha. Zo fijn dat hij het enorm naar zin heeft daar.

Mijn leven in foto’s #108 - Nieuw trainingsschema

Begin deze maand ben ik ook weer begonnen met een nieuwe trainingsschema en deze week ook begonnen met een nieuw eetschema. Omdat ik last heb van hypermobiliteit is het voor mij lastig om bepaalde oefeningen uit te voeren. Met de kettlebells gaat het een stuk beter!

Mijn leven in foto’s #108 - Moederdag

Met moederdag zijn we naar mijn schoonouders geweest, Thomas had voor zijn oma ook een mooi kunstwerk gemaakt. Mijn moeder was ook deze maand jarig en voor haar heeft Thomas ook een prachtig kunstwerk gemaakt.

Mijn leven in foto’s #108 - Trouwdag

Mijn leven in foto’s #108 - Trouwdag

Op woensdag 15 mei was onze trouwdag. We vieren het eigenlijk nooit, maar vind het wel altijd leuk om toch bloemen te krijgen, echt lief!

Mijn leven in foto’s #108 - Jarig

De dag erna was ik jarig en het was ook gelijk mijn laatste werkdag, want ik ben nu helemaal ZZP-er. Ik heb dus geen parttime meer en ga me volledig focussen op mijn blog en bedrijf. Meer hierover kan je hier lezen: Jarig + Droom is uitgekomen: Gestopt met werken als programmeur en volledig focussen op mijn blog en bedrijf!!. In het weekend vierde ik verder mijn verjaardag.

Mijn leven in foto’s #108 - Wandelen

Mijn lieve vriendinnetje Sanne kwam ook langs met haar zoontje voor mijn verjaardag. Haar zoontje was in mei ook jarig en hij kreeg van ons ook een cadeau. We hebben die middag ook heerlijk gewandeld naar de Natuurtuin en langs de haven in Leerdam. Echt zo leuk om die twee te zien spelen met elkaar!

Mijn leven in foto’s #108 - Linkie

Onze lieve Linkie ligt enorm graag onder een dekentje bij ons op de band haha.

Mijn leven in foto’s #108 - Harry Potter Hogwarts Mistery

Ik speel weer het spel Harry Potter Hogwarts Mistery, het is echt een leuk spel!

Mijn leven in foto’s #108 - Pakketjestijd

Pakketjestijd!!

Mijn leven in foto’s #108 - Nieuwe spullen van verjaardagsgeld

Van mijn verjaardagsgeld heb ik ook toffe nieuwe items gekocht, zoals een Essie base- en topcoat, een popsocket en een nieuwe Dolce & Gabbana The Only One 2 eau de parfum! Zeer blij mee!

Mijn leven in foto’s #108 - Michael Kors tas

Omdat mijn droom was uitgekomen, vond ik het wel leuk om mezelf te gaan belonen en heb ik een nieuwe Michael Kors tas gekocht! Wowwww! Ik ben er enorm blij mee! Natuurlijk laat ik deze ook nog uitgebreid zien op mijn blog.

Mijn leven in foto’s #108 - Wandelen

Afgelopen donderdag was het Hemelvaart en zijn we lekker gaan wandelen in het bos. Het was op zich best goed te doen met het weer. Thomas vindt het heerlijk om te gaan wandelen en ik kan daar ook echt van genieten!

Mijn leven in foto’s #108 - Viswinkel

Karpers kijken bij de hengelsportwinkel!

Mijn leven in foto’s #108 - Eetschema

En ja, ook pannenkoeken zitten in mijn nieuwe eetschema, yummie!!

Mijn leven in foto’s #108 - Spoorwegmuseum

Mijn leven in foto’s #108 - Spoorwegmuseum

Vandaag zijn we naar het Spoorwegmuseum geweest in Utrecht. Dit hemelvaartweekend was namelijk het “Thomas de trein” event bij het Spoorwegmuseum. Thomas vindt treinen echt super leuk en het was dan ook vandaag geweldig voor hem. De hele tijd “mooooi” en “wauwww” haha, echt genieten!

Morgen gaan we lekker relaxen, het wordt zeer warm morgen dus we gaan niet veel doen hehe.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend? Ga jij ook wel eens dagjes uit als je vakantie hebt?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: