Moestuin update December 2022 – Einde seizoen

Het is alweer begin december en dat betekent dat ik weer een nieuwe moestuin update heb voor jullie. Het is nu echt klaar, het is het einde van het seizoen. Er groeit eigenlijk bijna niks meer haha. In dit artikel laat ik in een filmpje en op foto’s zien hoe mijn moestuin er nu uitziet. Lees dus snel verder!

Filmpje Moestuin update december 2022

Moestuin update in foto’s

Op het dakterras hebben wij een rekje staan waar je potjes op kwijt kunt. Hierop heb ik verschillende Makkelijke Moestuin Mini’s staan en een aantal potjes. Hierin staan de volgende plantjes:

 • Bieslook
 • Koriander
 • Tomaat, alleen dit plantje doet het niet meer hehe
 • Rozemarijn

We hebben potten staan op het kippenhok staan met onder andere pepers, paprika, tomaten en aardbeien. De pepers, paprika en tomaten planten zijn nu wel echt af. Ik ga van het voorjaar deze potten helemaal weer leegmaken en opnieuw pepers, paprika’s en tomaten zaaien.

In de metertuin heb ik nu een aantal vakken met het volgende:

 • Rode bietjes
 • Boerenkool
 • Rucola
 • Wintererwt

Het groeit allemaal niet meer zo lekker nu het wat kouder wordt. Ik laat het wel zoals het is, we gaan kijken hoe ver we komen en anders komt het van het voorjaar wel weer.

Ook heb ik een aantal hangbakken met het volgende:

 • Bladpeterselie
 • Salie
 • Munt
 • Oregano
 • Citroenmelisse
 • Tijm
 • Moestuin update December 2022 - Einde seizoen

  Dan heb ik in de aardappelzakken nog wintererwt gedaan. Hier moeten nog rekjes bijkomen. Ik ben benieuwd of ze nog gaan groeien of pas van het voorjaar weer. We zullen het zien!

  Dit is de status van mijn moestuin op dit moment. Je kan echt wel merken dat het einde seizoen is, bijna niks groeit meer haha. Maar ik laat wel zoals het is en we gaan zien wat we nog kunnen gebruiken.

  Heb jij ook een moestuintje? Zo ja, wat heb jij allemaal in jouw moestuin staan? En zo nee, zou jij graag een moestuintje willen hebben?

  Xxx Miss Sentinelli

  Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

    Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
  Delen: