Doelen december + GRATIS werkboek

Doelen december + GRATIS werkboek

Het is alweer begin december en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen voor deze maand heb opgesteld. In dit artikel wil ik dan ook mijn doelen voor deze maand weer delen met jullie. Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Doelen November

Afgelopen maand had ik ook een aantal doelen opgesteld. Hieronder vertel ik of ik de doelen heb behaald.

3 dagen in de week een blogartikel
In november heb ik bijna elke week 3 artikelen geschreven. Alleen één week kon niet, aangezien Thomas ziek was, en het lukte toen niet om uitgebreide artikelen te schrijven. Verder ben ik zeker tevreden met de artikelen die online zijn gekomen. Wel wil ik in de toekomst vooruit werken, zodat als er iets tussenkomt, ik wil gewoon artikelen online kan zetten omdat ik ze al geschreven heb.

Elke week een video opnemen en online zetten
Ook bijna elke week is er dus een video online gekomen op mijn Youtube kanaal. Alleen die ene week niet.

Winterdorp verder bouwen
Yes, ik ben al heel erg ver met ons winterdorp. Er zijn weer nieuwe huisjes bijgekomen (helaas was er één omgevallen haha, dus die moet ik wel weer opnieuw bouwen) en mijn tunnel is al bijna helemaal af. Super tof!

Energie besparen
In november hebben we ook weer energie bespaard. Hier heb ik nog een uitgebreid artikel over geschreven: energie besparen november.

Kinderfeestje en verjaardag Thomas organiseren
Het was even een geregel, maar het is gelukt haha. Zijn kinderfeestje is gereserveerd bij Monkey Town en alle uitnodigingen zijn uitgedeeld. Ook zijn verjaardag hebben we op een andere dag (in het weekend) geplaatst, zodat iedereen kon komen. Nu moet ik nog dingen regelen voor zijn verjaardag, zoals versieringen, traktaties en meer. Dit is een doel voor deze maand.

Ik ben blij dat ik aan deze doelen heb kunnen werken en ook (bijna) alles heb behaald wat ik wilde doen.

Doelen December

Verjaardag Thomas voorbereiden
Het kinderfeestje is geregeld. Alleen voor Thomas zijn verjaardag moeten we nog wel het één en ander regelen, zoals versieringen, traktaties en meer. Zijn cadeaus zijn al wel binnen haha. Maar hier ben ik voorlopig wel even mee zoet.

Meer genieten van deze maand, minder artikelen en videos online
Deze maand wil ik als doel hebben om minder artikelen en videos online te zetten, vanwege de drukke maand. Er zijn veel feestdagen en verjaardagen. Het wordt een erg leuke, maar drukke maand. Daar wil ik volop van genieten. Daarom wil ik minder gaan focussen op mijn blog en youtube kanaal. Vanaf januari weer ik volop bezig gaan met mijn blog en weer videos maken.

Energie besparen
In december moeten we natuurlijk ook weer meer energie besparen. Nu het wat kouder is, verbruiken we wel wat meer. Hier komt nog een uitgebreid artikel van online.

Het is dus een drukke en leuke maand. Ik wil hier enorm van gaan genieten! Dus deze maand niet zoveel doelen, maar juist genieten!

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: