Mijn leven in foto’s #123 – 5 jaar getrouwd, jarig en Switch Lite Coral

Mijn leven in foto’s #123 - Wandelen

Fijn Hemelvaartweekend iedereen! Het is alweer een tijdje geleden dat ik liet zien wat we mee hebben gemaakt. We hadden onze trouwdag (alweer 5 jaar getrouwd, yeahh!!), ik was jarig, mijn moeder was jarig en ik heb de Switch Lite in Coral gekregen van mijn man, wowie! In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #123 - Cake

Normaal vind ik het altijd super leuk om te bakken, maar mijn man had tijdens Corona het ook ontdekt. Hij heel veel gebakken, zoals hierboven een heerlijke cake!

Mijn leven in foto’s #123 - Nintento Switch Lite Coral

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn man de Nintendo Switch Lite Coral. Deze was al heel snel uitverkocht, maar mijn man kon hem nog krijgen in een dorpje verderop. Nu is hij wel weer op voorraad, maar bij sommige webshops moet je wel een aantal weken wachten.

Mijn leven in foto’s #123 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #123 - Wandelen

We hebben ook weer heerlijk gewandeld en Thomas heeft weer lekker gefietst.

Mijn leven in foto’s #123 - Jurkje

Het was prachtig weer de afgelopen tijd, dus deed ik weer eens een jurkje aan.

Mijn leven in foto’s #123 - Kasteel Heukelum

Mijn leven in foto’s #123 - Heukelum

Thomas en ik gingen ook naar mijn beste vriendin en haar zoontje. T was namelijk jarig geweest en gingen we even op bezoek. We gingen op de fiets, het was echt prachtig weer! Thomas en T zijn ook echte matties for life haha. Die twee kunnen echt heerlijk spelen met elkaar!

Mijn leven in foto’s #123 - Verjaardagscadeau

Van mijn vriendin kreeg ik ook al mijn verjaardagscadeau. Super lief!!

Mijn leven in foto’s #123 -Knutselen

Thomas heeft ook een aantal keer weer heerlijk geknutseld. Ook gaat hij weer naar de Peuterspeelzaal. Hij vindt het weer helemaal geweldig!

Mijn leven in foto’s #123 - Eten besteld de Beren

Op 15 mei waren mijn man en ik 5 jaar getrouwd! Wowie, wat gaat de tijd toch zo hard! We vieren het eigenlijk nooit, maar we wilden toch wat lekkers gaan bestellen voor deze dag.

Mijn leven in foto’s #123 - Jarig

De dag erna was ik jarig, alweer 35 jaar! Ik kreeg prachtige bloemen, geld, cadeaubon en kaartjes! Super lief!

Mijn leven in foto’s #123 - Verjaardag mama

En afgelopen donderdag op Hemelvaartsdag was mijn moeder ook jarig. We zijn naar mijn ouders toegegaan. Mijn ouders hebben echt een prachtig uitzicht achter hun huis. Ik kan daar altijd nog zo van genieten als ik daar ben.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: