Serie: Empire


Serie: Empire
Bron foto: FOX NL

FOX heeft de laatste tijd ontzettend goede tv series op hun kanaal. Al een tijdje volgen wij ook Empire, waar we inmiddels alweer in seizoen 2 zitten. Dit vind ik nou ook echt een geweldige serie en vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

De oprichter van een zeer grote en succesvolle hiphop bedrijf genaamd Empire krijgt een levensbedreidgende ziekte. Hij wordt hierdoor gedwongen om te beslissen welke van zijn drie zonen het bedrijf over zal nemen. Twee zonen hebben muzikaal talent, en de oudste zoon is een zeer goede zakenman. Echter in de familie spelen ook drama’s af, zoals van de middelste zoon wordt zijn homoseksulatiteit niet goedgekeurd door zijn vader, de jongste zoon is een enorme playboy en komt hierdoor ook in de problemen en de moeder tevens ex-vrouw van de oprichter komt net na een lange zit in de gevangenis weer vrij en probeert haar oude plek in het bedrijf op te eisen.

Dit is echt een geweldige serie! Er speelt drama af, veel ongelooflijk mooie muziek, actie en lekker veel complotten. Tevens komen er ook steeds meer bekende mensen in de serie, zoals Pitbull, Chris Rock en meer! De serie geeft mij ook gewoon kippenvel op sommige momenten, zo goed geacteerd, zo mooi gespeeld! Echt top!

Hieronder heb ik de trailer van het eerste seizoen van Empire neergezet.

https://www.youtube.com/watch?v=lmi5QbkhQ1Q

De serie Empire is te zien via FOX!

Ken jij de serie Empire al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: