Wie heeft Negan vermoord met Lucille?


Wie heeft Negan vermoord met Lucille?

Wow, wat een badass aflevering was dat afgelopen maandag! Ik vond deze finale van The Walking Dead echt te gek! Het duurde in totaal 60 minuten (zonder reclame) en het was echt zeer spannend! Mocht je de finale nog niet hebben gezien, spoiler alert in dit artikel!!

In deze aflevering zagen we dat Carol nog leefde en dat ze steeds meer in de problemen kwam. Gelukkig was daar Morgan die verrassend genoeg toch nog iemand dood schoot om Carol te redden. Maar wie zijn die personen die zij nu tegen kwamen? Ik hoop dat het eindelijk eens mensen zijn die te vertrouwen zijn, of zijn het toch de mensen van de saviors?

Het stukje van Eugene vond ik echt geweldig! Dat hij het busje wilde sturen in de avond. Alleen jammer dat ie toch gepakt werd, maar ja dat was te voorspellen haha. Vanaf het moment dat de groep in het bos rondlopen, met het gefluit van de saviors, wow, dat was echt een bijzonder kippenvel moment! Zeer spannend!!

Goed de groep wordt dus inderdaad gepakt en ze moeten op de knieen gaan zitten op een rij. Uit het busje worden de anderen bijgehaald die we in de vorige aflevering als cliffhanger hadden, Michonne, Glenn, Daryl en Rosita. We zien dat Daryl toch geraakt is door Dwight, maar nog wel leeft. Wat hadden we anders verwacht haha.

Nu is het moment dat we Negan voor het eerst zien. Damn, wat kan die gast goed acteren zeg. Nu is het super spannend! Wat gaat Negan doen met zijn knuppel genaamd Lucille?

Eeny, meeny, miny moe…

En TOEN: De Cliffhanger!! Negan haalt iemand neer met Lucille. Maar wie zien niet wie het is! Wie zou het kunnen zijn?

Is het Glenn? Als ze de comics nalopen, dan is het inderdaad Glenn. Het zou kunnen, aangezien Maggie haar gezondheid niet goed is en misschien wel haar baby kwijt raakt. Ze moet leider worden, want Rick is eigenlijk de weg vaak kwijt.

Is het Abraham? Ik denk het persoonlijk niet. Hij en Sasha moeten namelijk nog iets met elkaar krijgen, die relatie is nog niet tot stand gekomen.

Is het Aaron? Zou kunnen, al weet ik niet precies waarom.

Is het Rick? Nee, dat absoluut niet! Ik zou het echt bizar vinden als ze een van de hoofdrolspelers en leider uit de serie halen.

Is het Michonne? Geen idee, lijkt met niet!

Is het Daryl? Als ze Daryl uit de serie halen, dan verliezen ze veel kijkers. Aan de andere kant, hij heeft wel een hele groep saviors opgeblazen, dat vind Negan “Not cool!”.

Is het Carl? Veel mensen denken dat het Carl is, maar als je goed hebt geluisterd, dan kan het hem niet zijn.

Is het Eugene? Eugene kwam erg naar voren in de laatste aflevering, alsof het echt een afscheid was. Ik denk dat het heel goed zou kunnen zijn dat het Eugene is.

Is het Sasha? Nee dat denk ik niet, vanwege het verhaal met Abraham.

Is het Rosita? Zou kunnen, haar relatie met Abraham is voorbij. Ik weet niet wat voor verhaal zij nog heeft.

Is het Maggie? Nee dat denk ik dus niet, aangezien zij leider moet worden. Ze zal denk ik wel haar baby kwijt raken, maar ze zal niet worden vermoord.

Het is best moeilijk, wie zou Negan vermoord hebben? Ik vond deze finale aflevering echt geweldig! Heel veel mensen vonden het verschrikkelijk vanwege de cliffhanger. Nou juist de cliffhanger en hoe ze het verhaal hebben opgebouwd, maakt deze aflevering echt geweldig! We zien nu eindelijk wie Negan is, en hoe groot de groep saviors wel niet is.

Hieronder heb ik nog een filmpje geplaatst met stukjes uit deze aflevering en van mensen die deze aflevering hebben bekeken. Haha, dit is echt geweldig om te zien! Mijn man en ik denken ook dat we de volgende keer onszelf moeten gaan filmen hahaha.

En heb jij de aflevering gezien en wie denk jij dat Negan vermoord vond? En wat vond je van de aflevering?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: