Spam je blog


Spam je blog en social media

Elke maand ben ik wel op zoek naar nieuwe blogs en bloggers om te gaan volgen. Vooral blogs met de onderwerpen beauty, lifestyle, DIY, fashion en persoonlijk vind ik zeer interessant om te gaan volgen. Heb jij een blog met deze onderwerpen, dan mag je vandaag in de reacties van dit artikel jouw blog spammen!

Laat een reactie achter met de url van jouw blog (of een ander blog dat je aanraadt), de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jouw kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per e-mail. Ik bekijk sowieso elke blog die hier geplaatst wordt :).

Voor de lezers die mijn blog nog niet volgen, heb ik ook een kleine beschrijving hieronder neergezet over mijn blog:
Mijn blog gaat over fotografie, beauty en fashion, lifestyle en veel meer! Je kan mij gaan volgen via Bloglovin :).
.

Dus spam je blog!! 🙂
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: