Begin van je dag tag


Begin van je dag tag

Het is weer een tijdje geleden dat ik een tag heb ingevuld. De “Begin van je dag” tag kwam ik tegen op de blog van Mama’s liefste. Een super leuke tag over hoe jouw dag begint. Vandaag vul ik hem dus in 🙂 .

1. Hoe laat gaat de wekker?
Elke werkdag staat mijn wekker om 6.25 uur. Ik gebruik de wekker op mijn iPhone. In het weekend zet ik bijna nooit een wekker, tenzij we ergens naar toe gaan.

2. Snoozen of meteen naast je bed?
Ik heb eigenlijk wel drie wekkers aan staan, de laatste gaat om 6.40, dan moet ik er echt echt echt uit haha. Ik heb altijd even tijd nodig om wakker te worden. Gelijk uit mijn bed kan ik echt niet.

3. Wat is het eerste wat je doet als je ’s ochtends wakker wordt?
Sowieso mijn man een kus geven hihihi. Maar verder ligt het eraan. Op een normale werkdag, dan kleed ik me aan en ga ik mezelf wassen etc. In het weekend blijf ik nog even liggen en kijk ik even op mijn telefoon, beetje Facebooken, Twitteren, Mails lezen en meer. Gewoon even lekker luieren op bed, heerlijk!

4. Word je uit jezelf wakker? of heb jij daarvoor een wekker nodig?
Ik heb toch echt een wekker nodig om op tijd wakker te worden. In het weekend heb ik natuurlijk geen wekker, maar op een werkdag heb ik dat zeker nodig.

5. Koffie of thee?
Momenteel geen van beide. Ik dronk eigenlijk best veel thee, maar momenteel helemaal niet meer. Nu drink ik yogo en aanmaak.

6. Ontbijt jij of sla je die maaltijd liever over?
Ik heb altijd wel moeite om uitgebreid te ontbijten als het zo vroeg is, daarom neem ik altijd een bakje vla. Als ik dan op mijn werk ben, zo rond een uur of half 9, dan neem ik altijd gelijk fruit. In het weekend dan sta ik vaak later op en dan lukt het me wel om uitgebreider te gaan ontbijten.

7. Douchen of in bad?
Ik douche eigenlijk altijd in de avond, nooit ‘s ochtends daar ik heb dan geen tijd voor op een werkdag. In het weekend dan ga ik wel vaker ‘s ochtends douchen in plaats van in de avond. We hebben helaas ook helemaal geen bad.

8. Hoeveel tijd heb je nodig voor je make-up en haar?
Ik denk zo rond de 15 a 20 minuten in totaal. In de badkamer zorg ik altijd voor mijn haar, serums, cremes etc. En beneden aan tafel doe ik mijn make-up.

9. Hoe ziet je ochtend ritueel er uit?
‘S ochtends als ik op sta, dan kleed ik me aan (of ga ik eerst naar de toilet als ik echt nodig moet). Dan ga ik mezelf wassen, tandenpoetsen, haar doen, gezicht verzorging. Dan even eten en drinken aan tafel met mijn man (in het weekend). En als laatste even mijn make-up doen. Op een werkdag maak ik dan ook nog even mijn eten klaar voor de dag.

10. Hoe laat ga je/jullie de deur uit?
Ik moet elke dag met de trein naar Rotterdam toe, maar gelukkig is het station hier maar 5 min vandaan. Ik ga dan altijd rond 7:15 uur de deur uit, zodat ik dan rond half 9 op kantoor ben.

11. Wat is je grootste ergernis in de ochtend?
Als dingen niet lekker meezitten, zoals mijn haar, of als constant dingen vallen of bijvoorbeeld als de trein vertraging heeft of helemaal niet rijdt.

12. Wat is je tip om de ochtend zo goed mogelijk te starten?
De tijd nemen voor alles, goed plannen en dat je niet hoeft te haasten. Zorg daarnaast dat je hebt ontbeten, dat is ook zeer belangrijk.

Dit was de “Begin van de dag” tag. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Je mag hem natuurlijk ook overnemen, zet er dan wel bij dat de tag van Mama’s Liefste komt.

Wat is het eerste wat jij doet op een ochtend als je wakker wordt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: