Serie: Outcast – van de bedenker van The Walking DeadBron: FOX

Momenteel zijn we de serie Preacher aan het volgen en nog een andere serie, namelijk Outcast. Deze serie is van de bedenker van The Walking Dead en op tv zag ik begin dit jaar al de hele tijd teasers van. Dus ik was zeer benieuwd naar deze serie. Vandaag vertel ik hier iets meer over.

Het verhaal van Outcast gaat over een jonge man genaamd Kyle Barnes die geplaagd wordt door een demonische bezetenheid al van kinds af aan. Na een lange tijd weg zijn geweest, komt hij terug in zijn eigen stadje. Hij gaat op zoek naar antwoorden over de bezetenheid en komt erachter dat er meer mensen bezeten zijn. Maar waarom is dat? Wat heeft het met hem te maken? Hij komt achter een geheim dat het misschien wel het einde van de aarde kan betekenen.

De serie werd al helemaal gehyped toen The Walking Dead nog op tv was. Ik was dus enorm benieuwd! Het is echt een zeer leuke serie met een leuk verhaal, en je wilt ook wel steeds verder kijken om te zien hoe het allemaal afloopt. Maar eerlijk gezegd dat ik er iets meer van verwacht. Ik weet niet wat, misschien ook omdat het zo gehyped werd. Maar ik blijf het wel volgen, vooral omdat sommige momenten echt spannend zijn en omdat bepaalde characters echt leuk en grappig zijn, zoals de dominee. En je komt ook steeds dichterbij de waarheid.

Hieronder heb ik de trailer neergezet:
https://www.youtube.com/watch?v=AUASkKkVszI

De serie Outcast is te volgen via FOX TV.

Ken jij de serie Outcast al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: