Artikelen op Miss Sentinelli 1 jaar geleden: verlaten panden fotograferen, Biomed producten en mijn Bullet Journal setup

Verlaten Chateau met een prachtige entree

Elke week laat ik artikelen zien die vorig jaar in dezelfde week online zijn gekomen. Het is erg leuk om te zien welke artikelen online kwamen en welke artikelen nog relevant zijn. In dit artikel deel ik deze artikelen van vorig jaar en vertel ik daar ook iets meer over. Zoals bijvoorbeeld een oproep wie er mee durft om verlaten panden te gaan fotograferen, Biomed producten en mijn Bullet Journal augustus setup.

Wie durft er mee verlaten panden te fotograferen?

Het fotograferen van verlaten panden vind ik echt geweldig om te doen. De spanning, de geschiedenis van het pand, de sfeer, de vergane glorie, echt heerlijk! We zijn al een behoorlijke tijd niet meer op pad geweest. Maar vorig jaar hebben we een oproep gedaan om iemand mee te nemen die ook eens verlaten panden wil fotograferen. Inmiddels is er iemand al uitgekozen. Nu moeten we nog een planning maken om echt op pad te gaan. We hebben al wel een idee in gedachten waar we naar toe gaan. Ik heb er wel weer zin in!

Biomed – Organic Medical Skin Care producten

Biomed - Organic Medical Skin Care producten

Biomed is een merk dat ik wel vaker voorbij zag komen, maar nooit echt zelf iets van geprobeerd had. Ik ontving vorig jaar een mailtje met de vraag of ik bepaalde producten wilde uitproberen. Ik was toen wel enorm benieuwd hiernaar en mocht in totaal vier producten uitproberen, namelijk Vein Vanish, Ingrow Gone, Body Firmer en Lushes Lashes.. Helaas is de kortingscode die toen voor de lezers had, wel verlopen.

Google Analytics en Google Search Console koppelen (Webmaster Tools) + leuke zoekresultaten

Google Analytics in 60 minuten

Ik ben dol op statistieken en ik vind het altijd leuk om te zien via welke zoekwoorden bezoekers op mijn blog komen. Ik ging altijd naar de Search Console (Webmaster Tools) om daar de zoekresultaten te bekijken, maar je kan ook Google Analytics en Google Search Console koppelen, zodat je de zoekresultaten ook in Google Analytics krijgt te zien.

Mijn Bullet Journal augustus setup

Mijn Bullet Journal augustus setup

Elke maand maak ik een nieuwe setup in mijn Bullet Journal. Een maand met nieuwe taken, doelen, editorial, herinneringen, maandoverzicht en meer. Vorige week schreef ik nog een artikel over mijn Bullet Journal Augustus setup 2018, vorig jaar schreef ik er ook een artikel over Mijn Bullet Journal augustus setup. Toch leuk om te zien hoe verschillend mijn setups zijn.

10 dingen die je nog niet over mij wist – deel II

Nieuwe H&M trui en Timberland schoenen

Veel van jullie volgen mij al een behoorlijke tijd en weten al best aardig wat over mij. In dit artikel deel ik graag weer 10 dingen die je nog niet over mij wist. En alles wat er staat, klopt nog steeds haha.

Veel leesplezier!

Dit waren de artikelen die vorig jaar online kwamen. Super tof om te zien dat sommige artikelen nog steeds relevant zijn. En dat je ook gaat nadenken wat er nu veranderd is binnen een jaar tijd. En natuurlijk is het voor jullie ook leuk om eventuele artikelen te lezen die je nog niet gezien hebt. Heel veel leesplezier!

Zou jij ook wel eens een verlaten pand willen fotograferen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: