Washi tapes via AliExpress


Washi tapes via AliExpress

Een tijdje geleden liet ik jullie zien dat ik een bestelling had geplaatst via AliExpress. Ik had namelijk washi tapes en twee kwasten besteld. Inmiddels heb ik de washi tapes binnen gekregen en vandaag laat ik ze aan jullie zien.

In totaal heb ik tien washi tapes ontvangen met allerlei verschillende prints erop. Ze zijn bijna allemaal even groot, behalve een, die is iets groter dan de rest.


Washi tapes via AliExpress

Alleen toen ik ze ontvangen had en ik ze uitpakte, zag ik dat ze een beetje plat zijn aangekomen. Dat is wel echt zonde, want de binnenkant is dan ook bij sommige washi tapes kapot gegaan. We konden wel een aantal weer wat rond krijgen gelukkig πŸ™‚ .


Washi tapes via AliExpress

Hierboven heb ik de prints allemaal in mijn Bullet Journal geplakt zodat ik ook kon zien hoe ze er helemaal uit zien πŸ™‚ . Je ziet dat veel washi tapes wel een beetje doorschijnen. Op zich vind ik dat niet heel erg, je moet er alleen even rekening mee houden als je de tapes wilt gebruiken πŸ™‚ . De prints van de washi tapes vind ik echt super mooi, vooral de katjes en de bloemetjes zijn echt pretty πŸ™‚ .


Washi tapes via Ali Express

Bij AliExpress vragen ze altijd om (positieve) feedback. Natuurlijk heb ik hen ook wel positieve feedback gegeven, alleen wel aangegeven dat de washi tapes plat zijn aangekomen. Verder ben ik zeer tevreden πŸ™‚ .
Nu wacht ik nog op de rest van de producten en ik ben inmiddels alweer aan het kijken voor iets nieuws πŸ™‚ . Hier komt natuurlijk binnenkort ook weer een update van!

Heb jij wel eens iets besteld via AliExpress? En hoe is het jouw bevallen?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: