CarpVitamins filmpjes


Carpvitamins
Foto gemaakt door CarpVitamins (Hans van Vrouwerf en Laurens van Emmerik)

Zoals jullie misschien wel weten gaan we elk jaar twee keer op vakantie naar Frankrijk met vrienden van ons. De mannen gaan dan altijd vissen op karpers en mijn vriendin en ik gaan dan heerlijk genieten van de natuur, knutselen, de omgeving verkennen, bruidskapsels uittesten haha en meer! Elk jaar gaan de mannen dan een filmpje maken van de karpers die ze in Nederland en Frankrijk hebben gevangen. Deze filmpjes zijn razend populair op internet onder de karpervissers en ik wilde ze ook graag eens aan jullie laten zien 😀 . Er zit veel in de filmpjes, zoals heerlijke humor, mooie muziek, maar ook prachtige timelapse stukjes van de natuur en natuurlijk brute karpers. Kijk en geniet mee!

Op bovenstaande foto zien jullie mijn lieve mannetje 😀 met een brute karper 😀 . De mannen hebben in totaal al 4 filmpjes gemaakt. Hieronder heb ik de laatste neergezet die sinds heel kort uitgekomen is. Daaronder heb ik de andere drie neergezet.

Screaming runs CarpVitamins part 4:

Screaming runs CarpVitamins part 1:

Screaming runs CarpVitamins part 2:

Screaming runs CarpVitamins part 3:

Ik vis zelf niet, maar ik vind het prachtig om te zien wat de mannen allemaal vangen. Wie weet zien jullie mij ooit ook nog terug in een komende filmpje haha, als ik bijvoorbeeld ook eens een karper ga vasthouden 😀 . Screaming Runs CarpVitamins part 5 zal hoogstwaarschijnlijk volgend jaar ergens verschijnen 😀 .

Ps: Alle karpers worden ook weer netjes teruggezet in het water!!

Wat vinden jullie van bovenstaande filmpjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: