10 dingen die je nog niet over mij wist – deel II

10 dingen die je nog niet over mij wist - deel II

Veel van jullie volgen mij al een behoorlijke tijd en weten al best aardig wat over mij. Twee jaar geleden schreef ik een artikel over 10 dingen die je over mij nog niet wist, deze kan je hier lezen. Vandaag deel ik graag weer 10 dingen die je nog niet over mij wist.

– Ik luister graag naar BBC Radio One. Voorheen luisterde ik altijd graag naar 3FM, maar toen er veel DJ’s weggingen, wilde ik iets anders luisteren. Ik heb toen nog een tijdje Veronica geluisterd, maar op een gegeven moment vond ik dat ook niet leuk meer. En aangezien ik graag mijn Engels wil verbeteren, besloot ik om BBC Radio te luisteren en ik ben er echt dol op! Heerlijke muziek, heerlijke humor en ik leer er ook nog eens van!

– Als ik aan het werk ben, dan heb ik ook het liefst muziek aan staan. Ik kan dan het best werken, dus op mijn werk zit ik dan ook altijd met oordopjes in mijn oren haha.

– Sinds mijn zwangerschap heb ik grijze haartjes gekregen hier en daar. Ik vind het op zich niet heel erg. Ik heb nog nooit mijn haar geverfd en ik ben ook niet van plan om dat te gaan doen. Wel merk ik dat deze haartjes dikker van structuur zijn en wat stugger. Ik hoop alleen niet dat er veel meer bijkomen hahaha.

– Ik heb toch striae gekregen na mijn zwangerschap. Tijdens de zwangerschap had ik daar geen last van, maar na de zwangerschap kreeg ik ze. Ik heb er een paar op mijn buik, op zich valt het wel mee, niet heel erg zichtbaar hehe.

– Ik draag momenteel helemaal geen nagellak meer. Ik was eerder altijd dol op nagellak, maar tegenwoordig draag ik het echt nooit meer. Ik weet eigenlijk ook niet waarom hahah.

– Ik hou van geschiedenis. Ik ben dol op oude steden, kastelen, geschiedenis verhalen, dingen onderzoeken over het verleden en ook het bekijken van hele oude foto’s. Van Leerdam is er ook een Historische Vereniging Leerdam en een facebook groep, genaamd Oud Leerdam waar vele oude foto’s van Leerdam voorbij komen. Geweldig om te zien!!

– Ik veel Amerikaanse blogs lees om inspiratie op te doen voor mijn eigen blog.

– Ook een aantal (betaalde en onbetaalde) cursussen heb gevolgd (en nog volg) om mijn blog te verbeteren en meer verkeer naar mijn blog te kunnen krijgen. Er zijn zoveel leuke dingen waarmee je meer lezers naar jouw blog kan krijgen. Ook heb ik al ontzettend veel nieuwsbrief inschrijvingen gekregen en meer verkeer door bijvoorbeeld Pinterest.

– Ik echt niet snel bang ben, maar ik wel behoorlijk bang ben voor spinnen haha. Hoe erg is dat eigenlijk. Ik kan een slang om mijn nek hebben, een krokodil op mijn schoot, een tijgertje op mijn schoot, maar een spin tegenkomen, neeeeeeee hahaha. En ook erg leuk trouwens als je aan het urbexen bent…

– Ik hou echt ontzettend veel van chocolade, ik zou het liefst elke dag chocolade willen eten. Het is soms ook zo erg, dat ik wel eens een lepel pak en chocoladepasta eet hahahah. Ja, ik ben raar haha.

Dit zijn de 10 dingen die je nog niet over mij wist haha! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om meer over mij te weten 🙂 .

Noem een bijzonder ding wat ik nog niet weet over jou.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: