10 dingen die je nog niet over mij wist


fotoshoot

Veel van jullie volgen mij al een behoorlijke tijd en weten al best aardig wat over mij, bijvoorbeeld dat ik in Leerdam woon, dat ik verloofd ben, dat wij een kater genaamd Link hebben, dat ik fan ben van De Sims en dat ik graag series en films kijk. Maar er zijn bepaalde dingen die jullie nog niet weten over mij en vandaag geef ik jullie 10 dingen die je nog niet over mij wist.

– Ik ben van oorsprong een Meppeler Mug, ik kom dus uit Meppel. Dit ligt in Drenthe. Als ik met mijn familie praat, dan praat ik soms lichtjes “plat” oftewel Drents. Ik heb hier ontzettend lang gewoond totdat ik ging samenwonen met mijn verloofde in Leerdam.

– Ik heb nog nooit mijn haar geverfd. Ik heb wel eens highlights gehad, maar nog nooit mijn haar helemaal in een andere kleur gehad. Ik heb donkerblond haar en ik ben eigenlijk altijd wel tevreden geweest met mijn haarkleur 🙂 .

– Ik ben een echte koukleum. Het liefst wil ik de kachel echt hoog aanhebben, bijvoorbeeld 21/22 graden. Maar met een dikke trui aan en mijn zelf gebreide sloffen, hoeft de kachel niet zo hoog en besparen we veel geld 😀 .

– Ik ben echt best wel klein, namelijk maar 1.63m. Dat is niet groot he?

– Ik kan best goed omgaan met geld. Ik hou netjes onze uitgaven en inkomsten bij en weet precies wat wel en wat niet gekocht kan worden en hoeveel we kunnen sparen in een maand.

– Ik sta elke werkdag om half 7 op en ik kom elke avond om half 7 thuis. Daarvan zit ik twee uur elke dag in de trein.

– Ik drink geen alcohol en ik rook niet. Ik hou absoluut niet van beide. Toen mijn verloofde nog eigen wijn maakte, nam ik hier wel eens een slokje van, maar meer ook niet. Ik ben gewoon echt geen fan van alcohol. En roken vind ik gewoon echt ontzettend vies. Je ruikt het meteen als iemand geroken heeft, en als je bij iemand thuis komt die wel rookt, dan ruikt echt alles naar rook, mijn haren en kleding. Bah, ik vind dat gewoon echt vies!

– Sommige van jullie weten al wel dat ik gek ben op jaren 80 muziek, maar wisten jullie ook dat mijn playlist op mijn iPad en mijn iPhone bijna alleen maar bestaat uit jaren 80 muziek? Ik luister hier echt elke dag naar, ik geniet van deze muziek!

– Ik kan bijna niet meer op hoge hakken lopen. Als ik op hakken wil lopen, dan moeten deze dik en niet te hoog zijn, het liefst iets van blokhakken. Mijn voeten staan namelijk wat scheef en in mijn linkerenkel heb ik artrose, ik heb voor beide voeten corrigerende zooltjes. Als ik een hele dag moet lopen, dan moet ik wel op platte schoenen lopen, anders zijn mijn voeten echt af.

– Cola en thee, dat zijn de twee drankjes die ik graag drink. Op mijn werk drink ik altijd thee en als ik ‘s avonds thuis ben en in het weekend, dan drink ik graag cola. Yogo drink ik tegenwoordig ook steeds meer, maar cola en thee blijven mijn favoriet.

BONUS


Nieuwe kleding van Miss Etam

Ok ok, dus ik weet nog een aantal dingen die jullie nog niet over mij weten, dus deze krijgen jullie als bonus 😉 .

– Ik mis twee tanden. Hè?! Yup, naast je voortanden heb je nog twee tanden. Die mis ik. Mijn snijtanden staan tegen mijn voortanden aan, hier hebben ze stukjes aan gemaakt. Ik miste vroeger al een tand en omdat mijn bovenkaak erg smal is, hebben ze de andere ook weggehaald. Ik had vroeger ook een spleetje tussen mijn voortanden en nu heb ik een draadje achter mijn tanden zodat mijn tanden bij elkaar blijven.

– Vroeger moest ik niks van de kleur roze weten, maar tegenwoordig vind ik roze echt een geweldige kleur, ik draag ook steeds meer roze 🙂 .

Dit zijn de 10 dingen die je nog niet over mij wist + bonus haha! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om meer over mij te weten 🙂 .

Noem een bijzonder ding wat ik nog niet weet over jou.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: