Andrélon Keratine Repair Iedere Dag 1-minuut masker


Andrélon Keratine Repair Iedere Dag 1-minuut masker

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik ontzettend fan ben van de Anrdrélon Keratine Repair Shampoo & Conditioner. Ik kreeg reacties van een aantal lieve bezoekers dat de Anrdrélon Keratine Repair Iedere Dag 1-minuut masker ook zeer goed en fijn is. Deze wilde ik dan ook zelfs een uitproberen en vandaag vertel ik jullie hier iets meer over 🙂 .

Mijn haar is echt vaak ontzettend droog en beschadigd en pluist veel. Mijn haar is echt stukken verbeterd met de Keratine Repair shampoo & conditioner, maar kan wel dat extra beetje verzorgingen hebben.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


Andrélon Keratine Repair Iedere Dag 1-minuut masker

De Keratine Repair lijn is dan ook speciaal ontwikkeld voor droog een beschadigd haar. Het bevat micro keratine en voedende essentiële oliën en herstelt hiermee je haar. Het dringt goed door tot in de kern van je haar en helpt het beschadigde haaroppervlak te herstellen. Maar het beschermt je haar ook tegen toekomstige beschadigingen. Helemaal perfect toch?!


Andrélon Keratine Repair Iedere Dag 1-minuut masker

De structuur is echt super fijn. Het voelt een beetje aan als een conditioner, maar net wat gladder. Het ruikt ook best prima. Ik hoeft maar een beetje te gebruiken voor mijn haar en je brengt het aan op vochtig haar na het wassen van je haar.

Ik heb zelf ook lang haar en ze geven als tip om voornamelijk aan te brengen vanaf 5 centimeter van de haaraanzet tot aan de punten. Je laat het dan 1 minuut inwerken en dan spoel je het zeer grondig uit.


Andrélon Keratine Repair Iedere Dag 1-minuut masker

Ik merk bij het uitspoelen dat mijn haar al echt super glad is. Als mijn haar droog is, dan is het heerlijk zacht en het glanst meer. Het ziet er weer heerlijk gezocht uit!

Ik ben echt super tevreden met dit masker! Ik was mijn haar om de dag en gebruik het dan ook altijd na het wassen van mijn haar. Ik merk dat het echt een zeer fijne en goede toevoeging is aan de verzorgingen van mijn haar.

Het Andrélon Keratine Repair Iedere Dag 1-minuut masker kost rond de 4,99 Euro voor 180ML en kan je kopen bij de drogist of online in bijvoorbeeld voordeelpakketten bij Bol.com.

Ken jij Het Andrélon Keratine Repair Iedere Dag 1-minuut masker al? En wat vind jij ervan?

Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie hierover kan je lezen in mijn Disclaimer.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: