Januari planning in de Mascha Planner GreenVelvet en JOSH V Mascha Planner

Januari planning in de Mascha Planner GreenVelvet en JOSH V Mascha Planner

Het is alweer begin januari en een nieuw jaar is begonnen. Dat betekent dat ik weer een nieuwe planning heb gemaakt in mijn twee nieuwe planners, namelijk de Mascha Planner GreenVelvet en de JOSH V Mascha Planner. In dit artikel laat ik in een filmpje en op foto’s mijn planning voor de maand januari zien beide Mascha Planners.

Filmpje

Mascha Planner GreenVelvet

Januari planning in de Mascha Planner GreenVelvet

De Mascha Planner GreenVelvet ziet er echt super mooi uit. De kaft is zeer zacht en heeft een prachtige kleur.

Aan de binnenkant zit er een gedeelte waar je papiertjes in kwijt kunt. Hier zitten al stickers, kaartjes en een notitieboekje in. Dit notitieboekje gebruik ik zelf voor mijn doelen.

Daarna is er een contact pagina.

In de planner zitten 12 maandelijkse pagina’s. Deze kan je indelen zoals je zelf wilt. De maand januari heb ik per vakje ingedeeld (de dagen), dit heb ik gedaan met mijn eigen planner stickers en onderaan heb ik mijn doelen en notities voor die maand geplaatst. Bovenaan de pagina heb ik de maand januari geplakt, deze komt ook van mijn eigen planner stickers. Ik schrijf hier altijd alleen de belangrijkste evenementen en taken in, zoals verjaardagen, trouwdagen, afspraken etc. De rest van de taken schrijf ik in mijn wekelijkse planningen, deze laat ik verderop in dit artikel zien.

Achterin heb je vele notitiepagina’s. Als ik een setup maak, dan haal ik altijd de pagina met alle verjaardagen en trouwdagen erbij, zodat ik precies weet wanneer iemand jarig is en wanneer er trouwdagen zijn. Ook pak ik mijn jaarkalender erbij om te zien welke dagen feestdagen zijn. Dit zijn freebies die je ook kunt downloaden: Jaarkalender 2023 en Verjaardagen kalender.

En dan zitten er ook nog een aantal stickervellen in. Super gaaf toch?

Planner stickers

In mijn Mascha Planner maak ik ook wekelijkse planningen en gebruik ik hiervoor ook weer mijn planner stickers die te koop zijn in mijn webshop. Aan de rechterkant maak ik dan een wekelijkse todo. Ook in Evernote heb ik mijn todo lijsten geplaatst waar ik dan taken afhaal en op de wekelijkse planning plaats.

JOSH V Mascha Planner

Naast mijn hoofdplanner gebruik ik ook een privé planner voor de privé dingen die gedaan moeten worden. Hiervoor gebruik ik de JOSH V Mascha Planner. Deze planner is dus voor erbij.

Ook hier zitten weer een handige vakje in waar je allerlei dingen in kwijt kunt. Ook hier zitten weer kaartjes, stickers en een notitieboekje bij.

Ook een handige contactpagina.

Dit is mijn privé kalender, hier schrijf ik alleen belangrijke privé dingen op.

En zo ziet mijn privé wekelijkse planning eruit. Ik maak hier geen gebruiken van weer stickers, water trackers en meer. Gewoon simpel en snel. En schrijf dan de privé dingen op die dan moeten gebeuren.

Achterin zitten dan ook weer notitiepagina’s en natuurlijk de mooie stickers.

Ik vind beide planners enorm mooi! Mocht je nog geen planner hebben, dan raad ik ze beide zeker aan!

Zo ziet mijn januari planning er nu uit. Zo nu en dan probeer ik weer iets nieuws uit en kijk ik aan het einde van de maand of het werkt voor mij of niet. Voor nu ben ik echt zeer tevreden met mijn huidige setup.

Gebruikte producten

Mascha Planner GreenVelvet (Let op: De kleur kan je kiezen bij bol.com)
JOSH V Mascha Planner
Stampin’ Up! Lint en Stiften
– Mijn eigen gemaakte planner stickers, te koop in mijn webshop.
Evernote voor het bijhouden van mijn financiën per maand

Hoe plan jij jouw taken in? Maak jij gebruik van een Bullet Journal, een agenda of juist een planner? En gebruik jij ook Evernote?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: