Opgemaakt oktober met o.a. Tropika, Max Factor en LUSH


Opgemaakt oktober met o.a. Tropika, Max Factor en LUSH

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In oktober heb ik weer aardig wat spulletjes opgemaakt waaronder Tropika, Max Factor en Lush. Vandaag laat ik mijn opgemaakte producten aan jullie zien 🙂 .

Mijn opgemaakte producten van oktober heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Max Factor Facefinity all day primer
Al een behoorlijke tijd heb ik de Max Factor Facefinity all day primer gebruikt. Het is een fijne primer, maar ik merkte op een gegeven moment dat mijn foundation toch niet de hele dag bleef zitten (vooral in deze koude jaargetijden). Ik zag bij Nikkie tutorials (en daarna op vele andere blogs) dat je ook de NIVEA aftershave balsem sensitve kan gebruiken als primer. Haar filmpje over hits en no go’s met als hit de NIVEA aftershave balm kan je hier vinden: NIVEA Aftershave balm als primer. Ik heb inmiddels de afgelopen dagen de NIVEA Aftershave balm als primer gebruikt en wow, dit is echt een aanrader!! Mijn foundation blijft tenminste nu echt de hele dag goed zitten. Wat een goede tip van Nikkie zeg!

Tropika Body Lotion
Weer een product van Tropika dat ik heb opgemaakt, dit keer de body lotion. Ik ben dol op de producten van Tropika, ontzettend lekker! Maar voor in de koudere jaargetijden gebruik ik toch liever body butters dan lotions.

Andrélon Keratine Repair shampoo & Andrélon Keratine Repair Conditioner
De Keratine Repair lijn is en blijft gewoon mijn favoriet. Elke maand maak ik deze producten wel op en blijf ik ze opnieuw kopen. Ze doen gewoon goed hun werk voor mijn haar!

– Catrice Prime and fine compact powder
Ik gebruikte eerder altijd de All about matt poeder van Essence, maar toen kreeg ik van lieve bezoekers en van mijn vriendin de tip om deze eens te gaan gebruiken. En ik ben helemaal verkocht. Wat een fijne poeder is dit zeg, wel iets duurder dan die van Essence, maar je kan er dan ook veel langer mee doen. Het doet zijn werk echt zeer goed!

LUSH Lemony Flutter
Ow wat is de Lemony Flutter toch echt geweldig voor mijn nagelriemen (en handen)! Heerlijk product en deze ga ik zeker vaker kopen.

Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara
Deze mascara is echt super goed voor mijn wimpers. Het geeft meer volmume en lengte en is gewoon heerlijk zwart. Op dit moment ben ik een andere mascara aan het testen, maar als die niet bevalt, ga ik zeker terug naar deze van Essence.

Dit waren mijn opgemaakte producten van afgelopen oktober 🙂 . Komende maand zullen er weer meer producten zijn, aangezien ik veel producten heb die alweer bijna op zijn 🙂 .

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: