De 3 films die ik MOET zien


De 3 films die ik MOET zien
Bron: Moviemeter.nl

Ik ben een echte film en seriesliefhebber. Mijn man en ik kijken elke week vaak films en series. Er zijn films die ik nog wel eens wil zien of die me gewoon leuk lijken. Maar er zijn ook films die ik MOET zien, waar ik echt op zit te wachten om ze te kijken. Vandaag laat ik julie 3 films zien die ik echt MOET zien 🙂 .

Black mass
Whitey Bulger, de broer van senator William M. Bulger wordt overgehaald om samen te werken met de FBI om een Italiaanse maffiafamilie uit te schakelen. Alleen de samenwerking loopt niet volgens plan en Whitey wordt een van de meest beruchte criminelen.

Deze moet ik echt zien! Johnny Depp speel Whitey en ik ben gewoon fan Johnny Depp. Geweldige acteur!! Ik ben echt benieuwd naar deze film!

Star Wars
De langverwachte nieuwe film van de reeks Star Wars, The Force Awakens. Het verhaal speelt zich af 30 jaar na Return of the Jedi. De Jedi orde moet hersteld worden en Luke Skywalker heeft dit als doel gekregen. Leia en Han Solo werken samen met de New Republic tegen de overblijfselen van het Galactic Empire en een nieuwe bedreiging.

Jaaaaa, eindelijk de nieuwe Star Wars!! Ok, ik ben gewoon fan hahaha. Deze moet ik echt zien en dan echt in de bioscoop!

Hatefull eight
Dit is een toekomstige film van Quentin Tarantino. Het verhaal speelt zich een aantal jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog af. Het gaat over acht premiejagers die met een postkoets reizen en ergens willen gaan schuilen voor een sneeuwstorm. Maar gaat dat wel goed komen?

Ik ben gewoon een Quentin Tarantino fan, wat een geweldige films heeft hij gemaakt. Ik kijk dan ook echt uit naar deze geweldige film!

https://m.youtube.com/watch?v=gnRbXn4-Yis

Welke films moet jij nog zien?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: