Update voorbereidingen bruiloft


Wij gaan trouwen! - Verlovingsring

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update over onze voorbereidingen van de bruiloft plaatste. Er is inmiddels alweer aardig wat geregeld en vandaag vertel ik jullie hier meer over 😀 . Geniet dus van dit update voorbereidingen bruiloft artikel.

Trouwjurk


Droomjurk gevonden

Eind december kon ik weer mijn jurk passen, owww wat was ik weer blij om hem aan te mogen. Hij paste ook echt zeer goed. Hij moet nog een beetje aangepast worden, zoals in de lengte want ik ben niet zo groot haha. In maart ga ik met mijn vriendinnetje weer terug naar La Nova om mijn jurk af te meten. En dan neem ik mijn schoenen ook mee naar huis 😀 .

Trouwfotograaf
Omdat mijn verloofde fotograaf is en ik alleen voor de hobby fotografeer, vroeg iedereen wel wie nu onze fotograaf wordt haha. Echt grappig :). Maar het wordt onze vriend Menno Bonkenburg. Hij heeft het fotografie virus aan mijn verloofde gegeven, heeft hem de basis van fotografie geleerd en sindsdien een goede vriend van ons. Hij zal op onze grote en mooie dag onze fotograaf zijn 😀 . Binnenkort gaan we met hem alles bespreken hihi.

Feestlocatie
Ook is onze feestlocatie al bekend. We houden het feest namelijk in Rhenoy, namelijk De Betuwepoort. Ze hebben hier een groot feestzaal waar genoeg mensen in kunnen 😀 . We moeten nog eens terug, want ze gingen ook nog verbouwen, dus ik ben zeer benieuwd hoe dat eruit komt te zien 😀 .

Ondertrouw


Mijn leven in foto's

Afgelopen donderdag zijn we ook in ondertrouw gegaan. Dit is altijd voor de formaliteit. Ze vragen dan allerlei gegevens en hoe je jouw naam wilt hebben. Ik doe het gewoon op de ouderwetse manier haha. Je moest ook aangeven wie de getuigen zijn en de telefoonnummer van de ceremoniemeester. Ook konden we al een trouwboekje uitkiezen 😀 . Het duurde eigenlijk ook maar iets minder dan een half uur. Thuis kregen we nog mooie bloemen en een mooie kaart, echt super liefff <3 <3 😀 . We zin in ondertrouw!! hihihi, super blij!! 😀 😀 We moeten eigenlijk nog best wel veel doen, zoals de ringen, draaiboek maken en meer! Maar dat gaat zeker goedkomen 😀 , ik vind de voorbereidingen echt super leuk!! 😀

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: