Durf jij nog wel naar de McDonalds?


Mijn leven in foto's #19 - Link

Ok, eerlijk! Ik eet wel graag eens McDonalds, Burger King of KFC. Ik vind het best lekker, maar afgelopen weekend zag ik een aantal filmpjes over de McDonalds waarvan ik toch best schrok. Ik maak me zorgen.. Zou ik nog wel durven te gaan eten bij de McDonalds? Op de filmpjes was namelijk te zien dat bepaalde eten, zoals de frietjes, niet ontbinden. Ook niet na 4 jaar tijd!! Schrikken of niet? Misschien ken je de filmpjes al, ze zijn namelijk niet bepaald nieuw, maar ik wilde ze toch even delen met jullie. Kijken jullie even mee?

In Amerika hebben ze verschillende filmpjes en foto’s gemaakt van de frietjes van McDonalds. Ze hebben bijvoorbeeld frietjes vergelijken van de McDonalds en die van de KFC. Beide hebben ze in een gesloten pot gedaan. En ja hoor, na 4 jaar zie je dat de frietjes van de KFC al behoorlijk verrot zijn. Maar wat blijkt?! De frietjes van de McDonalds zijn nog helemaal goed…

Hieronder heb ik “schokkende” filmpjes geplaatst over het voedsel dat je bij de McDonalds kan krijgen. Oja, heb je nog niet gegeten, bekijk dan onderstaande filmpjes nog niet. Ze zijn namelijk niet echt smakelijk :).

In onderstaand filmpje zie je hoe het eten eruit ziet na 10 weken, zoals de Bic Mac en natuurlijk de frietjes. Ook worden de frietjes vergeleken met normale frietjes.

In onderstaand filmpje zie je een vrouw die een 4 jaar oud McDonalds Harmburger heeft, maar ook 4 jaar oude frietjes.

En in onderstaand filmpje heeft een vrouw een Happy meal gekocht en deze voor 6 maanden lang laten staan. Zie hieronder wat er gebeurt met de Happy Meal na 6 maanden…juist helemaal niets!!

Ook Jamie Oliver laat in onderstaand filmpje zien hoe bepaalde producten worden gemaakt. Eet smakelijk!
https://www.youtube.com/watch?v=twOj0XNCyaY

Wat vind jij van de frietjes van McDonalds die niet ontbinden en durf jij nog wel te eten bij McDonalds?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: