Portretfoto’s door PhotoSolutions


PhotoSolutions

Normaal gesproken sta ik zelf vaak achter de camera, maar zo nu en dan sta ik ook wel eens voor de camera. Mijn verloofde is een vakfotograaf en heeft zijn eigen bedrijf, namelijk PhotoSolutions. Hij fotografeert vele verschillende onderwerpen zoals landschap, architectuur, vergane glorie en meer. Maar je kan ook bij hem terecht voor bijvoorbeeld bruiloftfotografie, loveshoots, familieshoots, bedrijfsfotografie, newborn shoots, portretten en meer! Ik heb al meerdere keren bij hem voor de camera gestaan als model en vandaag laat ik jullie een aantal van deze super mooie portretfoto’s zien :). Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Een tijdje geleden heb ik een zeer gave shoot gedaan. Onze vriendin S. heeft me toen helemaal opgemaakt en mijn haar gedaan en mijn verloofde heeft toen de foto’s gemaakt. Hieronder twee portretfoto’s van deze gave shoot.


Portretfotografie

misspink

Natuurlijk zijn portretfoto’s echt gaaf voor bijvoorbeeld je profiel op Facebook en/of Twitter. Zoals onderstaande foto die mijn verloofde een tijdje geleden van mij gemaakt heeft.


Miss Sentinelli

En afgelopen weekend heeft hij weer portretfoto’s van mij gemaakt. Deze vind ik ook echt super mooi!


Portretfoto's door PhotoSolutions

Portretfoto's door PhotoSolutions

Gaaf he 🙂 ?! Ik vind het echt ontzettend leuk om achter de camera te staan, maar ook zeker super leuk om voor de camera te staan als model :). Oja, voor de liefhebbers. Hier heb ik de Max Factor Face Finity All day flawless 3 in 1 foundation Light Ivory 40 op die ik afgelopen weekend heb gekocht. Zie hier de shoplog: Shoplog Kruidvat & Hema.

Wil je zelf ook eens een mooie portretfoto van jezelf of van je broer, zus, vriend, vriendin, ouders etc.? Of ga je binnenkort trouwen en zoek je nog een fotograaf? Of wil je een leuke love- of familieshoot? Voor alle soorten fotografie (eventueel inclusief visagie) kan je terecht bij PhotoSolutions.

Like ook Facebook pagina van PhotoSolutions, bij 500 likes volgt er namelijk iets heel tofs voor een van de volgers :). En daarnaast komt er binnenkort op mijn blog ook nog eens een super gave winactie! Hou mijn blog dus in de gaten :).

Wat vind jij van de portretfoto’s? En zou jij ook zulke mooie portretfoto’s willen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: