Foto op hout met white wash afwerking van Webprint + winactie (GESLOTEN)


Foto op hout met white wash afwerking van Webprint
Zoals jullie weten, fotografeer ik echt super graag. Ik vind het dan ook erg leuk om mijn eigen foto’s in huis te hangen. Via Webprint.nl mocht ik een eigen gemaakte foto op hout met white wash afwerking laten bedrukken om deze te reviewen. Ik heb dan ook een van mijn foto’s laten bedrukken die ik heb gemaakt van een verlaten kapel, genaamd The Chapel. Maar naast dat ik deze mocht reviewen, heb ik voor jullie ook iets leuks, namelijk een winactie! Kijk dus snel verder :).

Je kan kiezen uit verschillende maten, bijvoorbeeld rechthoek liggend 60×30 of 60×40, staand 30X60 of 40×60 of zelfs vierkant 40×40. Ik zelf heb gekozen voor een liggende foto met maat 60×30.
Nadat ik de bestelling had geplaatst, had ik foto al binnen een aantal dagen binnen. Echt een snelle serive dus :).


Foto op hout met white wash afwerking van Webprint
De foto is geprint op populierenhout en het hout heeft een dikte van 9mm. De foto op hout met white wash afwerking ziet er echt super mooi uit. Het ruikt ook echt naar hout :), ruikt echt wel lekker! Het hout voelt ook ruw aan, ik vind het echt wel wat hebben.


Foto op hout met white wash afwerking van Webprint
Het hout met white wash is afgewerkt met een white wash laag. Deze laag geeft het hout een witte ondergrond, waardoor de nerven en noesten heel subtiel te zien zijn op het houtproduct. Bij het hout zonder white wash laag wordt je foto direct op het kale hout geprint. Bij deze uitvoering is de houtstructuur licht zichtbaar door de foto heen waardoor je foto een natuurlijke uitstraling heeft.

De witte delen in de foto worden niet geprint, hierdoor zie je op de plekken die eigenlijk wit moeten zijn, de natuurlijk lichte kleur van het hout. Het populierenhout is lichtgeel van kleur en dit geeft dan een zeer bijzonder effect.


Foto op hout met white wash afwerking van Webprint
Wat ik ook zeer handig vind, is dat er een handig ophangsysteem bijzit. Hiermee kan je gemakkelijk de foto ophangen op de manier dat jij hem wilt hangen. Echt top :).

Ik ben echt super tevreden met deze foto op hout met white wash afwerking. Het ziet er gewoon echt super mooi uit! En die geur..:), heerlijk!

Ik heb nu iets leuks voor jullie! Je kan namelijk 40 euro shoptegoed winnen, zodat jij ook jouw eigen foto kan laten printen op hout bij Webprint.nl!

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog en like dit artikel
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken ?
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli). (1 punt extra)
– Tweet het volgende bericht: “Ik volg @Sentinelli en ik doe mee met de #winactie: win een foto geprint op hout. Info: https://www.sentinelli.nl/foto-op-hout-met-white-wash-afwerking-van-webprint-winactie #winnen” (1 punt extra)
– Schrijf een artikel of maak een sidebanner over deze leuke winactie op jouw site/blog. (2 punten extra).

De winactie loopt van 30 april tot en met 14 mei 2014. Op 15 mei krijgt de winnaar een mailtje van mij en de bekendmaking vindt ook op deze website plaats.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: