O Clock horloge – Powder met Numbers White

Horloge.com O Clock

Mijn outfits combineer ik graag met accessoires, zoals kettingen, ringen, armbanden en een horloge. Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik een horloge wilde reviewen, namelijk de O clock van Horloge.com. Benieuwd wat ik ervan vind? Kijk dus snel verder!

Horloge.com O Clock

O Clock komt uit Italië en het horloge is niet zomaar een horloge. Het horloge bestaat namelijk uit twee delen, een bandje en een uurwerk. Je kan namelijk je O Clock horloge helemaal zelf samenstellen in de webshop van Horloge.com. Je kan kiezen uit vele verschillende kleuren en motieven. Ook kan je kiezen uit verschillende maten.

Ik zelf heb gekozen voor een roze kleurig band (hoe kan het ook anders 😉 , namelijk de “Powder”. En ik heb voor een witte uurwerk gekozen, namelijk “Numbers Wite”.

Horloge.com O Clock

Horloge.com heeft een zeer snelle en goede service. Als je namelijk op werkdagen voor 17.30 uur besteld, dan heb je eigen samengestelde O Clock horloge de volgende dag al in huis 🙂 .

Het horloge zat bij mij in een echt super schattige verpakking. Een wit blikje met allemaal kleine en grote nummers op, echt leuk! Het was zeer grappig en leuk om het blikje open te maken, alsof je een blik met eten ging openmaken, super leuk 😀 !

Horloge.com O Clock

Het bandje van het horloge is gemaakt van siliconen. Je kan hierdoor zeer gemakkelijk je horloge om en af doen, want het rekt ook een beetje mee.

Ze hebben de bandjes in verschillende maten, zoals XS/S/M en L. Ik heb zelf voor maat M gekozen. Hij zit erg lekker, niet te strak en niet te los.

De bandjes kosten allemaal 10 Euro en voor het uurwerk betaal je tussen de 16 Euro en 28 Euro. Je kan ze ook compleet samengesteld kopen voor bijvoorbeeld 26 Euro of 33 Euro.

Horloge.com O Clock

Het uurwerk is ook nog eens verwisselbaar, dus je kan je bandje ook nog eens een uurwerk met een ander kleur of motief geven!

Ik ben echt zeer tevreden met mijn O Clock horloge. Hij zit echt super fijn en draag hem vaak bij mijn verschillende outfits.

Wil je ook jouw eigen O Clock horloge samenstellen, neem dan eens een kijkje in de webshop van Horloge.com. Klik op de link om naar de webshop te gaan.

Ben jij al bekend met O Clock horloges? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: