Replay hoesje van iPhone-Cases.nl


Replay hoesje van iPhone-Cases.nl

Goede bescherming van de gadgets die ik in mijn bezit heb, vind ik natuurlijk zeer belangrijk. Ik neem vooral mijn iPhone, iPad en mijn mobiele oplader overal mee naar toe. Ze liggen dan ook vaak in mijn tas, maar ook op de bank of op tafel. Ze vallen bij mij ook best vaak op de grond en dan is schade natuurlijk erg vervelend. Ik ontving een super gave Replay hoesje van iPhone-cases.nl om te testen en te reviewen. Kijk dus snel verder!

iPhone-Cases.nl heeft meer dan 800 verschillende Hoesjes voor de iPhone! Dat zijn er natuurlijk echt ontzettend veel :). Ze hebben een zeer uitgebreide assortiment en je kan kiezen uit hoesjes voor de iPhone 3G(S), iPhone 4/4S, iPhone 5/5S en de iPhone 5C. Ze zijn in verschillende kleuren en modellen beschikbaar.

Naast hoesjes hebben ze natuurlijk ook andere Accessoires voor je iPhone. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iPhone sportarmbanden, zodat je heerlijk kan genieten van je favoriete muziek tijdens het sporten. Of bijvoorbeeld auto accessoires voor je iPhone zoals een carkit of een oplader. Super handig!


Replay hoesje van iPhone-Cases.nl

iPhone-cases.nl heeft nu sinds kort een compleet nieuw assortiment met Replay hoesjes. Deze zijn geschikt voor de iPhone 5, 5s en de 5C. Ik heb de Replay Vintage Sleeve mogen ontvangen in de kleur Pink. Hij is gemaakt van echt leder van mooie kwaliteit en heeft echt een super mooie vintage uitstraling. De binnenkant van het hoesje is bekleed met een zachte fleece stof, super fijn natuurlijk, want dit geeft extra bescherming voor je iPhone.


Replay hoesje van iPhone-Cases.nl

Op de achterkant zit het logo van Replay. Ik vind het echt er super mooi uitzien!


Replay hoesje van iPhone-Cases.nl

Aan de bovenkant bij de zijkanten is het niet helemaal dicht, zodat je je iPhone ook gemakkelijk er weer uit kunt halen. Maar zo kan je ook gemakkelijk bij de knopjes!


Replay hoesje van iPhone-Cases.nl

En aan de onderkant heb je ook een gat zitten, zodat je gemakkelijk je iPhone kan opladen en dat je luidsprekers ook niet gehinderd worden.

Ik ben echt super tevreden met dit hoesje. Hij zit prima om mijn iPhone heen en mijn iPhone blijft ook nog eens echt goed beschermd!

Dus ben je nog op zoek naar een goed en mooi trendy hoesje voor jouw iPhone of ben je op zoek naar een accessoire voor je iPhone? Neem dan eens een kijkje op iPhone-cases.nl.

Ken jij iPhone-cases.nl al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: