Vijf beste shopsteden


Opera Garnier in Parijs

* Wie van shoppen houdt, is altijd op zoek naar dé plek om eens goed je slag te slaan. In Nederland heb je vast je favoriete shopstad al ontdekt. Maar weet jij in het buitenland ook waar je heen moet? Om je te inspireren hebben we hieronder de vijf beste shopsteden onder elkaar gezet.

1. New York
New York; de stad waar alles kan. Metropool bij uitstek, waar alles 24/7 open is.
Beroemde warenhuizen als Macy’s en Bloomingdales, maar ook markten als Essex street market en Greenflea’s market. In elke wijk van New York vind je andere winkels; plan je trip dus goed.

2. Londen
Londen; van vintage tot design. Voor elk budget is er wel iets te vinden. Ga naar Camden of naar Brick Lane voor vintage, naar Bond Street voor design of naar Oxford Street voor de bekende winkels als Primark, H&M en Bershka.

3. Parijs
Parijs, de stad van de liefde en high-fashion. Wat dacht je van Forum des Halles, Carrousel du Louvre en het wereldberoemde La Fayette? Parijs is niet goedkoop, maar fashion is er in overvloed.


The Louvre at Night

4. Madrid
Op nummer 4 staat Madrid. De hoofdstad van Spanje is de moeite waard voor elke shopliefhebber. Voor de bekende winkelketens ga je naar Gran Via. Wil je iets exclusievers, kies dan voor Calle Preciados. Hier vind je ook de kleine boutiques.

5. Berlijn
Berlijn staat op de vijfde plaats. Wellicht niet de eerste plaats waar je aan denk, maar in Berlijn vind je alles. Ook hier vind je alles; van vintage tot design. Nadeel is wel dat de winkels verspreid over het hele centrum zitten dus is het slim een plan te maken voor je op pad gaat

In welke buitenlandse stad shop jij heel erg graag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: